A liberálisok miért keresnek ellenségképet?
Most a Kárpátaljai magyarok lettek a célpont. Megy a sárdobálás, hogy miattuk nyert a Fidesz, holott 150 ezer magyar él Kárpátalján, akik jó része vagy nem kapott magyar állampolgárságot (tehát nem szavazhaz) vagy nem szavazott, vagy gyerek; miközben Magyarország lakossága 9 millió.
Aztán a több tízezer ukrán nyugdíjas, ami megint csak hazugság, hiszen életvitelszerűen itt kell, hogy éljen, aki nyugdíjat kap és ez szigorúan ellenőrizve is van. Ami visszaélés volt (volt, de nem többezer), ott eljárás is indult. Statisztikában pedig nem látszik kiugróan magas migráció, ergo megint csak hazugság. Másrészt ami lehetővé teszi, hogy könyebben szerezhessenek nyugdíjat (állandó lakcím és tényleges tartózkodás szükséges!), az a szerződés már nagyon régóta él (CCCP) és valahogy egyik balos kormány sem sietett beszüntetni :)
Én nem a Fideszről kérdeztem, de ezt leírtam már párszor.
Mivel vagytok különbek ha ti is ugyanazt csináljátok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!