Nagy bukta a vadászkiállítás? A (vadász)kutyát sem érdekli? Miért nem terelik be fegyverrel az embereket?
Én nem vagyok vadász (sógorom az, de ő hivatásos vadász, szóval nem csak "durrogtat"), de maga a rendezvény engem nem zavar. Minden évben volt hasonló, sőt szinte havonta van valahol veterán autó meg egyéb kiállítás/találkozó. Azt sem nézi a lakosság fele sem. De nincs ezzel baj, akit érdekel, az elmegy, ráadásul azokra is sok külföldi szokott jönni, akik ezzel komolyabban foglalkoznak.
A vadászati kiállítás kapcsán a kormány giccses túlzásaival és a beleölt plusz milliókkal van a probléma.
Egyébként nem csak vadászati kiállítás ez, hanem horgászati is, ami lehet, hogy több embert is érdekelne. Apukám horgászik fiatalkora óta (nyilván hobbi szinten), őt ez a része érdekelné, de azért nem 3000 ft/napért. Kicsit szerintem túl van árazva, hogy ez csak a belépő, akkor még nem ettél és nem vettél semmit.
26
Ha ez így van, akkor valamit furán értelmezhettek. Mert ilyen alapon 2010 óta folyamatosan csökkennie kéne a fizetésemnek az értelmetlen beruházások miatt, ha ezt tényleg én fizettem.
26
Számolj újra.
17ezer millió /17miliárd/volt a kiállításra fordított összeg.A többi az EXPO területének,épületeinek megújítása a XXI. század-hoz méltó módon,amit még évtizedekig kihasználunk különböző kiállításokra.
"Covid előtt,minden évben volt szinte horgász ,vadász kiállítás.Akkor nem sírtatok most meg minek."
A FeHoVa jelentősen kevesebbe került nekünk adófizetőknek, mint ez a "milliókat vonzó" világkiállítás!
50 évente nem kibírjuk.
Oszd már le fő/kopra azt a 17 miliárdot.
Egy F1 futamra évente 8-10 között fizetünk 31néhány éve,ami csak három napos rendezvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!