Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagy bukta a vadászkiállítás?...

Nagy bukta a vadászkiállítás? A (vadász)kutyát sem érdekli? Miért nem terelik be fegyverrel az embereket?

Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 18:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Meg is fizetik az árát rendesen.
2021. szept. 27. 19:35
 22/30 anonim ***** válasza:
75%
Ez egy világkiállítás, tehát nem csak Magyarországról várnak látogatókat. Legalább egy olyan nap lenne ezen az oldalon, amikor nincs hazugságra épülő ellenzéki kérdés.
2021. szept. 27. 20:16
 23/30 anonim ***** válasza:
Na és hova kellene szaladni? Szerintem az emberek 99%-nak totál mindegy, hogy 5 vagy 5000 ember megy el megnézni.
2021. szept. 27. 21:29
 24/30 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok vadász (sógorom az, de ő hivatásos vadász, szóval nem csak "durrogtat"), de maga a rendezvény engem nem zavar. Minden évben volt hasonló, sőt szinte havonta van valahol veterán autó meg egyéb kiállítás/találkozó. Azt sem nézi a lakosság fele sem. De nincs ezzel baj, akit érdekel, az elmegy, ráadásul azokra is sok külföldi szokott jönni, akik ezzel komolyabban foglalkoznak.

A vadászati kiállítás kapcsán a kormány giccses túlzásaival és a beleölt plusz milliókkal van a probléma.

Egyébként nem csak vadászati kiállítás ez, hanem horgászati is, ami lehet, hogy több embert is érdekelne. Apukám horgászik fiatalkora óta (nyilván hobbi szinten), őt ez a része érdekelné, de azért nem 3000 ft/napért. Kicsit szerintem túl van árazva, hogy ez csak a belépő, akkor még nem ettél és nem vettél semmit.

2021. szept. 28. 09:23
 25/30 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy aki nem érti, hogy miért problémás ez a kiállítás: nagyjából annyiba került, mint a 2021-es költségvetésben szereplő teljes beszedett gépjárműadó összege. Igen, egy 10 milliós országé. Szóval amit erre fizettél, kezeld nyugodtan úgy, hogy kompletten a vadászati kiállításra ment. Minden egyes magyar állampolgártól.
2021. szept. 28. 13:58
 26/30 anonim ***** válasza:
75%

26

Ha ez így van, akkor valamit furán értelmezhettek. Mert ilyen alapon 2010 óta folyamatosan csökkennie kéne a fizetésemnek az értelmetlen beruházások miatt, ha ezt tényleg én fizettem.

2021. szept. 28. 16:42
 27/30 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekel, hogy elmész-e erre a kiállításra, - a lényeg az, hogy zsírosan foghatott a nyomtató a haveri cégek számláin!
2021. szept. 28. 18:42
 28/30 anonim ***** válasza:
74%

26

Számolj újra.

17ezer millió /17miliárd/volt a kiállításra fordított összeg.A többi az EXPO területének,épületeinek megújítása a XXI. század-hoz méltó módon,amit még évtizedekig kihasználunk különböző kiállításokra.

2021. szept. 28. 18:43
 29/30 qkker1 ***** válasza:
65%

"Covid előtt,minden évben volt szinte horgász ,vadász kiállítás.Akkor nem sírtatok most meg minek."

A FeHoVa jelentősen kevesebbe került nekünk adófizetőknek, mint ez a "milliókat vonzó" világkiállítás!

2021. szept. 29. 09:18
 30/30 anonim ***** válasza:
46%

50 évente nem kibírjuk.

Oszd már le fő/kopra azt a 17 miliárdot.

Egy F1 futamra évente 8-10 között fizetünk 31néhány éve,ami csak három napos rendezvény.

2021. szept. 29. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!