Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szükség van szerinted a...

Szükség van szerinted a vadászkiállításra? Megéri ennyit költeni rá?

Figyelt kérdés

70 milliárd körül vagyunk:

[link]

A szervezés 20 milliárd körül van, ami több, mint amennyit a vadászkamara korábbi összesítése alapján egy évben Magyarországon hagynak a külföldi vadászok. Semjén Zsolt szerint viszont a kiállítás megtérül majd.

2021. júl. 28. 06:59
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
32 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
12%
Mint ahogy a cikkből is kiderül, ez nem a vadászkiállítás költsége, hanem főleg a Hungexpo felújítási költsége. A marketingköltségek hosszú távú befektetések, és nehéz előre megmondani, mi lesz a hatásuk. Ettől függetlenül országok hirdetik magukat, olimpiákat rendeznek, s ezer más módon folyik a nemzetközi marketing.
2021. júl. 28. 07:03
 2/12 A kérdező kommentje:
1: ezért emeltem ki, hogy a 70-ből 20 milliárdot tesz ki csak a vadászkiállítás szervezésének költsége, amit össze lehet hasonlítani a vadászok által korábban itt hagyott pénzzel
2021. júl. 28. 07:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Derék kipcsak harcos nemzedék vagyunk, ezért nincs reája szükség.
2021. júl. 28. 07:14
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Egyiknek a fótbol a kis hobbija, másiknak a durrogtatás. A zemberek meg fizetik. Szép:)
2021. júl. 28. 07:14
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

"Egyiknek a fótbol a kis hobbija, másiknak a durrogtatás. A zemberek meg fizetik. Szép:)"

A krumpli ára meg az egekben :@@@@

Kádár népe...

2021. júl. 28. 07:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Láttam, született igen szavazat is. Aki igennel szavaz, legyen szíves szövegesen is indokolja meg, hogy miért jó ez nekünk ennyiért.
2021. júl. 28. 08:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Annyi hülyeségről indítanak nemzeti konzultációt. Szerintem az ehhez hasonló kérdéseket is bele lehetne akkor már írni:

- Ön szerint rendezzünk vadászati kiállítást, aminek a költségei már most is az egekben van, de a végére lesz az még drágább is ( ismerve a magyar tradiciót)?

- Ön szerint ide kell hoznunk saját költségen a Fudant, a magyar diákváros helyett?

- Ön szerint emelkedjen folyamatosan a parlamenterek juttatása? Stb, stb.

Nem arról kellene kérdezni, hogy emeljék-e a minimálbért.😜

Ebben a járványos időszakban, amikor túrizmus sem nagyon van, pont az ilyenekre nincs most szükség.

2021. júl. 28. 08:12
 8/12 Fsms ***** válasza:
100%

#7 azért lehetne még egy-két kérdés.

Akar-e ön a kertjében szarvasra vadászni?

Legyen-e a helikopteren utazó rénszarvas az új címer állatunk?

Akar-e itt ragadt kínai diákot elszállásolni a nappalijában?

Kicsit meg kellene erőltetni magunkat. 😂😂😂😂

2021. júl. 28. 08:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy születnek az igen szavazatok, de indoklás semmi. Attól valami nem lesz önmagában jó, hogy ez a kormány csinálja.
2021. júl. 28. 09:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hivatásos vadász ismerősöm nem ért vele egyet. Nem a kiállítással van a baj, hanem hogy ennyi pénzből.

Én nem vagyok vadász, de tapasztaltam, hogy a magukat vadásznak mondók között is óriási különbségek vannak. Van, akinek ez tényleg munka, hivatás, ért az állatokhoz, szedi össze a lerakott sittet az erdőben meg az illegális csapdákat, figyeli a vadállományt, stb. Meg van, aki kifizet több százezret, de persze nem ő maga cserkeszi a vadat, hanem neki hajtják, aztán vagy eltalálja vagy nem.

2021. júl. 28. 09:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!