Szükség van szerinted a vadászkiállításra? Megéri ennyit költeni rá?
70 milliárd körül vagyunk:
A szervezés 20 milliárd körül van, ami több, mint amennyit a vadászkamara korábbi összesítése alapján egy évben Magyarországon hagynak a külföldi vadászok. Semjén Zsolt szerint viszont a kiállítás megtérül majd.
"Egyiknek a fótbol a kis hobbija, másiknak a durrogtatás. A zemberek meg fizetik. Szép:)"
A krumpli ára meg az egekben :@@@@
Kádár népe...
Annyi hülyeségről indítanak nemzeti konzultációt. Szerintem az ehhez hasonló kérdéseket is bele lehetne akkor már írni:
- Ön szerint rendezzünk vadászati kiállítást, aminek a költségei már most is az egekben van, de a végére lesz az még drágább is ( ismerve a magyar tradiciót)?
- Ön szerint ide kell hoznunk saját költségen a Fudant, a magyar diákváros helyett?
- Ön szerint emelkedjen folyamatosan a parlamenterek juttatása? Stb, stb.
Nem arról kellene kérdezni, hogy emeljék-e a minimálbért.😜
Ebben a járványos időszakban, amikor túrizmus sem nagyon van, pont az ilyenekre nincs most szükség.
#7 azért lehetne még egy-két kérdés.
Akar-e ön a kertjében szarvasra vadászni?
Legyen-e a helikopteren utazó rénszarvas az új címer állatunk?
Akar-e itt ragadt kínai diákot elszállásolni a nappalijában?
Kicsit meg kellene erőltetni magunkat. 😂😂😂😂
Hivatásos vadász ismerősöm nem ért vele egyet. Nem a kiállítással van a baj, hanem hogy ennyi pénzből.
Én nem vagyok vadász, de tapasztaltam, hogy a magukat vadásznak mondók között is óriási különbségek vannak. Van, akinek ez tényleg munka, hivatás, ért az állatokhoz, szedi össze a lerakott sittet az erdőben meg az illegális csapdákat, figyeli a vadállományt, stb. Meg van, aki kifizet több százezret, de persze nem ő maga cserkeszi a vadat, hanem neki hajtják, aztán vagy eltalálja vagy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!