Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik Dobrevre szavaznak, nem...

Akik Dobrevre szavaznak, nem erzik ugy, hogy ezzel a kormanyvaltast kockaztatjak?

Figyelt kérdés
Abszolut elismerem Dobrev kvalitasait, kompetenciajat. Viszont elsodleges cel az ellenzek szamara orban es fokepp a ner megbuktatasa 2022-ben. De Dobrev-el ez aligha megvalosithato, tekintve az eloeletet es ferjet, tehat akik ra voksolnak nem gondolnak arra, hogy elutasitottsaga miatt ezzel azt kockaztatjak, hogy nem lesz kormanyvaltas, ami fofeladat lenne? Megertem ha valakinek szimpi de megvalasztasa vegezetul kontraproduktiv lenne, ezert kene egy kevesbe megoszto, szinten kompetens szemelyre szavazni szerintem.

2021. szept. 26. 20:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19%
Persze pont egy libsi vezető kell az országnak. Hátha sikerül szétkúrni újra amit máig összeraktak. Jöjjenek a migránsok, rázzák magukat a buczik, emelkedjen az SZJA, jöhet újra a vizitdíj, kórházbezárás, nihil. Gratulálok. Remélem az összes ilyen idióta a lábát töri mikor szavazni indul.
2021. szept. 27. 15:49
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Igen, kell a liberális vezető. A fidesz csak szétkúrt, semmit nem raktak össze. Nem fognak jönni a migránsok, mert nem hülyék, hogy egy élhetetlen országba jöjjenek, a bzik azért rázzák magukat mert a kormány elnyomja őket, a kórházakat pont hogy a fidesz zárta be. Remélem az összes fideszes eltöri a lábát mikor szavazni indul.
2021. szept. 28. 12:50
 13/15 anonim ***** válasza:
22%
Szavazzatok gyurcsánynéra, proletárok. Telis-tele van kvalitással.
2021. szept. 28. 19:14
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem meg barmit, csak ne a Fidesz. Miattuk kenyszerultem elhagyni az orszagot, mert a V4 tobbi orszagaban is 2x annyit tudok keresni, mint itthon. Kepzelheted, hogy nemetben ez meg tobb lenne. Ha Dobrev lesz a jelolt, ra szazavok, ha nem akkot a masik jeloltre. Sztem mindenki szimpatikus, es bizom benne, hogy akarkibis legyen majd a miniszterelnok-jelolt, sikerul majd osszekovacsolnia ezt a sokszinu koaliciot.
2021. szept. 29. 00:26
 15/15 anonim ***** válasza:
21%
14 azért kényszerültél elhagyni az országot, mert itthon lusta voltál dolgozni, nem a Fidesz miatt. Attól sem kell tartanod, hogy Dobrevvel majd jobb lesz a helyzet itthon. Sőt! Szóval rendezkedj be hosszútávon idegenben rabszolgának :)
2021. szept. 29. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!