Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik Dobrevre szavaznak, nem...

Akik Dobrevre szavaznak, nem erzik ugy, hogy ezzel a kormanyvaltast kockaztatjak?

Figyelt kérdés
Abszolut elismerem Dobrev kvalitasait, kompetenciajat. Viszont elsodleges cel az ellenzek szamara orban es fokepp a ner megbuktatasa 2022-ben. De Dobrev-el ez aligha megvalosithato, tekintve az eloeletet es ferjet, tehat akik ra voksolnak nem gondolnak arra, hogy elutasitottsaga miatt ezzel azt kockaztatjak, hogy nem lesz kormanyvaltas, ami fofeladat lenne? Megertem ha valakinek szimpi de megvalasztasa vegezetul kontraproduktiv lenne, ezert kene egy kevesbe megoszto, szinten kompetens szemelyre szavazni szerintem.

2021. szept. 26. 20:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
A 95%-ukat (de lehet, hogy keveset mondok) nem találod meg itt.
2021. szept. 26. 20:37
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor szoljatok mar nekik. :))
2021. szept. 26. 20:38
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
DK szavazók többsége most alszik az oregotthonban
2021. szept. 26. 20:41
 4/15 anonim ***** válasza:
13%

Nem tudom, mennyi idős vagy, de ha már elmúltál 35, akkor valószínűleg emlékszel a 2002-es és 2006-os átszavazásra. Az volt a lényege ugye, hogy akkor egyéniben az mszp szimpatizánsok az mszp jelöltjére szavaztak, listán meg az szdsz-re, hogy a fidesz kiszoruljon, illetve a várható mszp-szdsz koalíciót támogassák. És hát nem igazán lett olyan nagyon jó a vége.

Ezek nagyjából ugyanazok a szavazók (leszámítva persze azokat, akik akkor még nem szavazhattak), akik most a fidesz ellen vannak. Az akkori rossz tapasztalatból tanulva inkább nem szavaznak keresztbe, azt választják, aki nekik szimpatikus, nem elmélkednek a stratégián.

2021. szept. 26. 20:49
 5/15 anonim ***** válasza:
40%

" Megertem ha valakinek szimpi "

Én meg nem, egyszerűen nincs rá épeszű magyarázat. Pusztuljon az a szövetség, aki ilyennel összeáll.

2021. szept. 26. 20:51
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

Működő ideológiát működő ideológia tud leváltani.

A woke leftist(magyarul: balliberális) ideológia nem ilyen.

2021. szept. 26. 20:55
 7/15 anonim ***** válasza:
40%
Dobrev Klára egy abszolút szexistennő és emiatt én mindenképpen rá adom le a szavazatomat. 65F
2021. szept. 26. 21:16
 8/15 anonim ***** válasza:
62%
Nem kockáztatnak. Garantálják, hogy megalakulhat jövőre az újabb Orbán-kormány.
2021. szept. 26. 21:25
 9/15 anonim ***** válasza:
38%
Sokan nem látnak el idáig.
2021. szept. 26. 21:46
 10/15 anonim ***** válasza:
65%
Dobrev szavazó vagyok (és nem nyugdíjas). Először is, akárki nyer az ötből el fogok menni 22-ben és rá szavazok. MZP-re is, pedig mélyen hiszem, hogy 12 év Orbán után nem egy újabb ultrakonzervatív vezetőre van szüksége ennek az országnak. De ez itt az előválasztás, ráadásul rekord részvétel zajlik. Tehát bárki nyer is, legitim módon lesz megválasztva. Dobrev is. Ezek után, ha valaki otthon marad és nem szavaz 22-ben, az kockáztatja a kormányváltást, nem én. Szóval nekik kell feltenni ezt a kérdést, nem nekem.
2021. szept. 26. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!