Akik Dobrevre szavaznak, nem erzik ugy, hogy ezzel a kormanyvaltast kockaztatjak?
Nem tudom, mennyi idős vagy, de ha már elmúltál 35, akkor valószínűleg emlékszel a 2002-es és 2006-os átszavazásra. Az volt a lényege ugye, hogy akkor egyéniben az mszp szimpatizánsok az mszp jelöltjére szavaztak, listán meg az szdsz-re, hogy a fidesz kiszoruljon, illetve a várható mszp-szdsz koalíciót támogassák. És hát nem igazán lett olyan nagyon jó a vége.
Ezek nagyjából ugyanazok a szavazók (leszámítva persze azokat, akik akkor még nem szavazhattak), akik most a fidesz ellen vannak. Az akkori rossz tapasztalatból tanulva inkább nem szavaznak keresztbe, azt választják, aki nekik szimpatikus, nem elmélkednek a stratégián.
" Megertem ha valakinek szimpi "
Én meg nem, egyszerűen nincs rá épeszű magyarázat. Pusztuljon az a szövetség, aki ilyennel összeáll.
Működő ideológiát működő ideológia tud leváltani.
A woke leftist(magyarul: balliberális) ideológia nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!