Ha nyer az ellenzék 2022-ben,akkor mit vártok
tőlük,merre vigyék tovább az ország ügyeit?
Figyelt kérdés
Mert azt látjuk,hogy most egy közös céljuk van,megbuktatni mindenáron a jelenlegit. De ennél több is van az összefogásban? Pl: Hogyan fejlesztenék tovább az országot? Hogyan számolnák fel a mélyszegénységet. Hogyan tennék rendbe az egészségügyet? Mi lenne a nagycsaládosok támogatásaival a jövőben? Az országunk maradne a befektetésre ajánlott kategóriáben ,vagy lecsúszna ismét bóvli kategóriába? Én nem vagyok a kormányváltás ellen,de azért ezekre jó lenne tudni a válaszokat. Szerintem
A merre vigyek es a merre fogjak vinni kozott van egy kis kulonbseg: ez pedig a realitas!!! Realitas szerint egyaltalan nem a jo iranyba fogjak vinni a dolgokat, hiszen idaig is ez tettek.
2021. szept. 26. 07:23
2/11 anonim válasza:
Fontos lenne ezt az "uram-bátyám" rendszert megszüntetni, bár ők tutkó nem fogják...
2021. szept. 26. 07:54
3/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy marad e a Fizess vagy jön az Ellenség. Nincs jelentősége. Romlás és pusztulás jön. Nem fogják és nem is akarják a kérdésben leírt problémákat orvosolni. Mindenképp diktatúra fog épülni.
2021. szept. 26. 08:07
4/11 anonim válasza:
Először is abból kellene kiindulni, hogy Rómát sem egy nap alatt építették.
Amit az orbánisták 12 év alatt romboltak, annak a helyrehozásához kell majd pár év.
Nyilván a választások végeredménye, majd az egyes pártok preferenciái majd árnyalják, hogy mi valósul meg, de egyelőre szerintem jó alap.
2021. szept. 26. 08:10
5/11 anonim válasza:
4/
A választáson részt vesznek majd hívők is, akik nemcsak misékre járnak.
2021. szept. 26. 08:14
6/11 anonim válasza:
"Én nem vagyok a kormányváltás ellen,de azért ezekre jó lenne tudni a válaszokat. "
Ezekre még ők maguk se tudják a válaszokat.
2021. szept. 26. 08:14
7/11 anonim válasza:
Nem tök mindegy? Lényeg hogy a fidesz nevű melegpárt legyen már eltakarítva.
2021. szept. 26. 08:18
8/11 anonim válasza:
#4 Beleolvastam, zömmel Fidesz-politika.
2021. szept. 26. 08:19
9/11 anonim válasza:
"Hogyan fejlesztenék tovább az országot? Hogyan számolnák fel a mélyszegénységet. Hogyan tennék rendbe az egészségügyet? Mi lenne a nagycsaládosok támogatásaival a jövőben?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!