Az új Orbán kormánytól?
Hogy csak így tovább!
Hogy ne kelljen tovább harcokban és csatákban élni. Ne harcoljunk hanem tárgyaljunk. Ne hadvezér vezesse az országot,ezt a paranoid militarista stílust egyszerűen nem bírom már tovább. Az egészségügyi erőszak és a militarizálódás befejezése. Az életem , egészségem fölött nekem legyen kizárólagos döntési jogom , hálálom fölött csak a teremtőnek.Nem szabályokat és rendeleteket, hanem lehetőségeket szeretnék minden téren. Hogy melyik pénzeket ki hova nyúlja le, egyéb manőverek egyszerűen nem érdekelnek már.
Valószínűleg bármelyik nyer nem teljesülnek a vágyaim, de én ezeket szeretném.
Ezt konkrétan Sztálin elvtársad csinálta.
40 millió ember élete bánta!!! Csaxólok!
"Mit vársz legjobban az új kormánytól?"
Hogy végre nem lesz már olyan türelmes meg elnéző, hanem az 5. Orbán kormány alatt végre elkezdik beperelni minden egyes hazugságért és rágalmazásért az ellenzéki politikusokat és a médiát.
Utána mehet minden tovább ahogy eddig az elmúlt 11 évben, lehetőleg ahogy a sikeresebb évek alakultak és nem ahogy a járvány éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!