A kérdező szavazást indított:
Az elszámoltatást.
Csatlakozást az európai ügyészséghez.
A menekültek beengedését.
A többkulcsos Szja-t.
Az Áfa csökkentését.
A piaci rezsiárakat.
A gyermekvédelmi törvény eltörlését.
A sajtó és szólásszabadságot.
Az oltások erőltetésének megszüntetését.
Más.
42 szavazat
1/21 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok kik lesznek az 5. Orbán-kormány miniszterei.
3/21 anonim válasza:
Gyurcsány meg Orbán egy közös cellában, életfogytiglan. Ez az abszolút minimum.
4/21 anonim válasza:
"Kíváncsi vagyok kik lesznek az 5. Orbán-kormány miniszterei."
Gondolom a börtönorvos köztük lesz, meg egy két őr is.
5/21 anonim válasza:
Márki-Zay kormányfő, Jakab belügyminiszter, Karácsony külügy, Feri pénzügy, Klári elszámoltatás ügyi miniszter.
6/21 anonim válasza:
Az oktatás és egészségügy rendbetételét. Csatlakozást az európai ügyészséghez. Alaptörvény átírását. Homofób törvény eltörlését. Szupergazdagok megadóztatását.
7/21 anonim válasza:
Karácsony, mint külügyminiszter? A lehetséges külföldi tárgyalópartnerek meg majd gyorsan megtanulnak előtte magyarul, hogy szót értsenek... :D
Vagy azt hiszed, hogy a Szíjjártó majd megszánja és kisegíti szegényt? :)
8/21 anonim válasza:
#6: Az egészségügyet a Feri már rendbetette: 5 év alatt 9(!) kórházban szüntette meg a rossz körülményeket (azaz bezáratta)...
9/21 anonim válasza:
Jó, létezik tolmács is, de lehet környezetvédelmi miniszter is.
10/21 anonim válasza:
Én elsőként azt várom, hogy megköszöni a szavazók bizalmát amivel újabb parlamenti kétharmados többséghez jutottak, és lehetővé tették a 12 éve megkezdett munka folytatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!