Mit vársz az 5. Orbán kormánytól?
Amit ígértek.
200 ezer forintos minimálbér, a belengetett 0% SZJA bizonyos bérig, 13. havi nyugdíj, nyugdíjprémium, az egészségügyben és az oktatásban dolgozók bérének folyamatos javítása.
Nem várok különösebben semmit, mert kb. azt fogják folytatni, amit eddig. És amíg ebben országban vagyok, nem is várok nagy csodát.
Talán egyetlen dolgot várok: még tanulok, ezért igyekezzenek az oktatást színvonalassá tenni.
Ehhez az első lépést már megtették, olvastam egy új generációs (Nat2020) tankönyvet. Elégedett vagyok. Csak így tovább.
"Mit vársz az 5. Orbán kormánytól?"
Hogy folytassák.
Nekem nagy vonalakban bejött amit eddig csináltak.
Csak abban kellene végre változtatni, hogy mennyi sajtópert indítanak. Végre neki kellene veselkedni és minden egyes hazugságot, ferdítést be kellene perelni súlyos pénzekre - majd utána ezt szét lehet osztogatni az árváktól a hajléktalanokig bárkinek. Csak meg kellene már végre érteni, hogy a hazugságoknak csak az fog véget vetni ha konkrétan a zsebükre megy.
#7 Szóljál nyugodtan!
Szóltatok az előző választás előtt is, hogy nem lesz 4. Orbán kormány.
Így is sokat tett a fidesz az országért. Sehol se vagyunk igaz de ez gyurcsány miatt van aki évekkel ezelőtt tönkretette ezt az országot. 4 év múlva németország szintjén leszünk
HAJRÁ FIDESZ! AMÍG ÉLEK FIDESzEs vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!