A DK mindig is nyugdíjas tagozat volt. Ők gyurcsány-hívők.
Mindegy mit mond mindegy mit csinál, ők Gyurcsány szolgálatában állnak
2021. szept. 26. 09:33
2/17 anonim válasza:
Ugyanennyi nyugdíjast találsz a Fidesz-oldalon is, Orbánnál.
Nincs benne semmi csoda: az egyik felük verőlegény volt, a másik féltéren meg akik elszenvedték a veréseket.
2021. szept. 26. 09:38
3/17 anonim válasza:
Ezt én se értem, tekintve hogy ő vett el rengeteg nyugdíjat, amit egyébként a Fidesz most visszaad. Valószínűleg azért lehet mert ők kommunisták az előző rendszerben voltak fiatalok, őket ma meg a DK testesíti meg
2021. szept. 26. 09:41
4/17 anonim válasza:
Kik támogassák?a fiatalok senkit nem támogatnak tehát a középkorúak és az idősek teszik ki a szavazótábort mindenhol.
2021. szept. 26. 09:41
5/17 anonim válasza:
A 90es években az MSZP-SZDSZ kormány megpendítette, hogy nem is volt olyan átkos az a 40 év és rehabilitálni fogják Kádárt.
Mindkét állítás hazugság de az akkori 50 év feletti korosztály azóta sem tud erről lejönni és a baloldal feltétlen híve lett.
Aztán amikor a 2006-os TV vitában Gyurcsány megverte a mcskos Orbánt akkor ő lett nekik az isten és feltétel nélküli szolgái azóta is.
Más értelmes ember amúgy nem szavaz Gyurcsókra
2021. szept. 26. 09:49
6/17 anonim válasza:
Miért, a békemeneten kiket látsz? A nyugdíjas ráér mindkét oldalon. Hármas, a fidesz is elvett sok nyugdíjat, a nyugdíj számítás változtatásával. Ja és semmit nem ad vissza. Az jelentene visszaadást, ha a nyugdíjba építené be és nem ilyen választási mézesmadzagot huzigálna a nyugdíjasok előtt. Ráadásul mind ezt hitelből. Amit te is és majd mindenki nyöghet.
2021. szept. 26. 09:55
7/17 anonim válasza:
Célzott face hírdetésekkel bombázzák azokat a nyugdíjasokat, akikről feltételezik, hogy DK szimpatizánsok. A DK az egyedüli ellenzéki párt, akinek konkrét listája van a szavazóiról.
2021. szept. 26. 09:57
8/17 anonim válasza:
6/
A 13. havi Gyurcsánynál se volt beépítve a nyugdíjba.
2021. szept. 26. 09:58
9/17 anonim válasza:
Még mindig sok nyugdíjas emlékszik jó szívvel Apró Antalra. Ezért.
2021. szept. 26. 10:00
10/17 anonim válasza:
Én ahogy láttam lehet csak Pesten,mert ott viszont ha a Feri ment,akkor nagyon sok volt a fiatal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!