Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mitől olyan nagy szám az...

Mitől olyan nagy szám az őszödi beszéd ?

Figyelt kérdés

"Hazudtunk reggel, éjjel, meg este."

Ezt amúgy is tudta mindenki.Hiszen ez a politika lényege.Ez volt akkor,azelőtt és most is.És ez lesz ezer év múlva is..

#világszám,Ferkó,tütü-tü-tüdrö-türü
2021. szept. 26. 05:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

#20 Tanulságos meghallgatni őt is:

https://www.youtube.com/watch?v=pgkhbTMkJO8

2021. szept. 26. 09:34
 22/27 anonim ***** válasza:

"Gyurcsány Ferencet fenyegették börtönbe most meg a hóna alá jár demokráciát tanulni"

Ez mennyire igaz...

2021. szept. 26. 10:39
 23/27 anonim ***** válasza:

Senkinek nem árt visszatekinteni, mi is történt a beszéd részleteinek nyilvánosságra hozása után:

https://www.youtube.com/watch?v=7hROyOLvM0k

2021. szept. 26. 10:43
 24/27 anonim ***** válasza:
A Fidesznek jól jön, van kire mutogatni.
2021. szept. 26. 12:25
 25/27 anonim ***** válasza:
54%
A baj az, hogy annyira romlott a magyar politika, hogy neked, mint -feltételezem- fiatal választónak már igényed sincs arra, hogy a választott képviselőd igazat mondjon és ne egy tolvaj legyen. A tisztesség a minimálisan elvárható tulajdonság egy államférfitól, csak már kishazánkban annyira leromlott az erkölcs, hogy azt nézik hülyének, aki emlékezik rá.
2021. szept. 26. 13:13
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

#13 a léptéken kívül ugyan mi? A krupli és az adó-visszatérítés is csak szavazatvásárlásra van.

#14 Megvan a vicc?

- Kisasszony lefeküdne velem egymillió dollárért?

- Persze

- És harminc dollárért?

- Mégis minek néz engem???

- Azt már megbeszéltük, hogy ön micsoda, már csak az áron vacillálunk!

2021. szept. 26. 13:32
 27/27 A kérdező kommentje:

25

Igény az lenne rá...

Ahogy már írtam szerintem színjáték ez egész politika úgy ahogy van.Ezért személy szerint már az előző választást is kihagytam és a következőt is elmulasztom.S úgy gondolom,hogy a nemsokára esedékes választásokon mindenkinek meg kellene célozni a nullaszázalékos részvételt.

2021. szept. 26. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!