Miért állítja azt a jobboldal, hogy az őszödi beszéd nem igazságbeszéd volt?
Hiszen Gyurcsány elismerte, hogy a választási programjukkal ellentétben megszorításokra készül, meghamisították a költségvetési adatokat és hazudtak a választási kampányban a győzelem érdekében.
És még így is csak 1%kal nyertek.
Mi ez ha nem színtiszta igazság?
Igazságról szólt, csak azóta már bizony eltelt 15 év!
Az alatt nagyobb részt a látszólagos ellenfelei (a kulisszák mögött cinkosai) kormányoztak.
Na igen. Ha egy szakdolgozat miatt le kell mondani, akkor egy választási csalás miatt miért nem?
Ahogy nézzük, az éremnek két oldala van... Gyurcsány igazat mondott arról, hogy a választók felé végig hazudtak, nem kormányoztak, trükkök szazait vetették be.
Mindenki döntse el maga. Szerintem a lényeg, hogy a választókat átverték, és hogy zéró teljesítményt elhazudták!!
Még arról is hazudott, hogy mikor hazudott: "reggel, éjjel meg este".
Pedig valójában reggel, délben, este. Lehet, hogy éjjel is, azt nem tudom, de délben tuti.
Akkor lett volna igazságbeszéd ha kiáll a nép elé és elmondja. Helyette a nyilvánosság előtt végig hazudott, ha nem szivárog ki a felvétel sosem mondta lett volna elismerve.
És bárhogy csavarjátok a dolgot, egy kiszivárogtatott beszéd nem igazságbeszéd
"Miért állítja azt a jobboldal, hogy az őszödi beszéd nem igazságbeszéd volt?"
Nem mi állítjuk. Ez tény. Nem volt igazságbeszéd. Mitől lenne az?
Kevered azt ha valaki elismeri hogy hazudott és ennek ismeretében nyer a választáson, meg azt hogy megnyerte a választást azzal hogy hazudott reggel, délben meg este és UTÁNA ezt a tettestársai előtt elmondja. Mivel ők együtt követték el a választási csalás ebben nincsen semmiféle igazságbeszéd. Ez egy szimpla beszámoló volt azoknak akikkel közösen hazudtak és elmondta miben kell még majd hazudniuk tovább.
Gyurcsány szimplán lebukott.
Ez olyan mint amikor ellopom a fűnyíródat, majd amikor kiderül, akkor rávágom hogy "dehát én csak kölcsön vettem! Megkérdeztem halkan az ágyam alatt hogy lehet-e, és mint tudjuk, a hallgatás beleegyezés!"
Ez ez a szint. Én azt nem értem hogy hogy lehet valaki olyan lüle hogy ezt igazságbeszédnek hiszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!