Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért állítja azt a jobboldal,...

Miért állítja azt a jobboldal, hogy az őszödi beszéd nem igazságbeszéd volt?

Figyelt kérdés

Hiszen Gyurcsány elismerte, hogy a választási programjukkal ellentétben megszorításokra készül, meghamisították a költségvetési adatokat és hazudtak a választási kampányban a győzelem érdekében.

És még így is csak 1%kal nyertek.

Mi ez ha nem színtiszta igazság?

2021. szept. 20. 11:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%

Igazságról szólt, csak azóta már bizony eltelt 15 év!

Az alatt nagyobb részt a látszólagos ellenfelei (a kulisszák mögött cinkosai) kormányoztak.

2021. szept. 20. 11:33
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem azzal volt a baj,hogy igazságbeszéd volt.Hanem azzal,hogy Gyurcsány nem mondott le azonnal és írtak ki választásokat.
2021. szept. 20. 11:34
 3/12 A kérdező kommentje:

Na igen. Ha egy szakdolgozat miatt le kell mondani, akkor egy választási csalás miatt miért nem?

2021. szept. 20. 11:35
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Mert akkor lett volna az, ha kiáll a nép elé egy gyűlésen vagy bemegy egy tévéstúdióba, és ott mondja ezt el, még a választások előtt. Nem egy zárt körben.
2021. szept. 20. 11:35
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Ahogy nézzük, az éremnek két oldala van... Gyurcsány igazat mondott arról, hogy a választók felé végig hazudtak, nem kormányoztak, trükkök szazait vetették be.

Mindenki döntse el maga. Szerintem a lényeg, hogy a választókat átverték, és hogy zéró teljesítményt elhazudták!!

2021. szept. 20. 11:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Még arról is hazudott, hogy mikor hazudott: "reggel, éjjel meg este".

Pedig valójában reggel, délben, este. Lehet, hogy éjjel is, azt nem tudom, de délben tuti.

2021. szept. 20. 12:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lett volna igazságbeszéd ha kiáll a nép elé és elmondja. Helyette a nyilvánosság előtt végig hazudott, ha nem szivárog ki a felvétel sosem mondta lett volna elismerve.

És bárhogy csavarjátok a dolgot, egy kiszivárogtatott beszéd nem igazságbeszéd

2021. szept. 20. 12:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Miért állítja azt a jobboldal, hogy az őszödi beszéd nem igazságbeszéd volt?"

Nem mi állítjuk. Ez tény. Nem volt igazságbeszéd. Mitől lenne az?

Kevered azt ha valaki elismeri hogy hazudott és ennek ismeretében nyer a választáson, meg azt hogy megnyerte a választást azzal hogy hazudott reggel, délben meg este és UTÁNA ezt a tettestársai előtt elmondja. Mivel ők együtt követték el a választási csalás ebben nincsen semmiféle igazságbeszéd. Ez egy szimpla beszámoló volt azoknak akikkel közösen hazudtak és elmondta miben kell még majd hazudniuk tovább.

Gyurcsány szimplán lebukott.

2021. szept. 20. 12:32
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

Ez olyan mint amikor ellopom a fűnyíródat, majd amikor kiderül, akkor rávágom hogy "dehát én csak kölcsön vettem! Megkérdeztem halkan az ágyam alatt hogy lehet-e, és mint tudjuk, a hallgatás beleegyezés!"

Ez ez a szint. Én azt nem értem hogy hogy lehet valaki olyan lüle hogy ezt igazságbeszédnek hiszi...

2021. szept. 20. 12:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a jobboldal állítja ezt. Baloldali vagyok, szerintem sem volt igazságbeszéd - akkor lett volna, ha ezt a nép felé intézi és lemond. Annyiban igazságbeszéd volt, hogy igazat mondott arról, hogy elcsesztek mindent, de ez nem egy pozitív dolog, ezt a megnevezést elutasítom. Csak lebukott.
2021. szept. 20. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!