Miért lett ilyen népszerű Márki-Zay? Jobboldali politikus, szóval aki rá szavaz, annak mi baja van a Fidesszel? Ennyi erővel akkor maradhatna a Fidesz is
Jakab is jobboldali papíron…
Akkor mit kéne a Klárit? Ő legyen? 😄
Megsugom neked, a magyarok nagy része konzervatív de egy részük nem szavaz a fideszre, mivel ők szövetkeznek a DKval így nekem marad a Fidesz vagy MHM
1-es
Szerintem a balos gazdáid még mindig jobban nyomulnak,mint ez a csávó,de oké.
Az, hogy korruptak, képmutatók, amit az oktatásban csináltak/csinálnak szánalom például és feldugnám Orbán pcsájába a stadionjait is. Van még egy-két kritikus terület, ami zavar. De összességében valóban inkább tudok velük azonosulni és az intézkedéseik is kedveztek, bár mi nem gyerekesék vagyunk.
Viszont nekem az a bajom, hogy itt nem Márki-Zay van azzal, amit mond, meg a saját csapatával csak, hanem benne van a komplett mszp, meg gyurcsányék, meg a párbeszéd meg ilyen szarok. Ami meg nekem vállalhatatlan. Jobb lenne, ha a Márki-Zay féle társulás nőne fel odáig, mondjuk a következő ciklusra, hogy kormányt váltson inkább...
4 Egy szakszervezetisnek nincsenek "gazdái". ^^ Legfeljebb egy szolgalelkű jobber jobbágynak, akik elhiszik, hogy az oligarchák érdekei az ő érdekük is.
Nem, nem nyomulnak jobban. Nézd meg a komment-szekciókat, mindenhol MZP-re nyáladzanak. Aztán nézd meg a leadott ajánlások számát, fasorban nem volt MZP Karácsonyhoz képest, de még Dobrevtől is kikapott. Nyomul-nyomul MZP trollhadserege, de ez kontra-produktív, visszataszító, nem reprezentatív.
7
Az,hogy Facebook-on a kommentszekciókban ki után nyáladzanak,nem jelent semmit sem.
Én speciel azt látom,hogy Dobrevvel is viszonylag sokan favorizálnak,így én is azt mondhatnám,hogy neki is mennyi bértrollja van.
Abban igazad van,teljességgel is,hogy Dobrev mindenképp népszerűbb Márki-Zaynál.
De hogy mindenhol az ő trolljai nyomulnának,nem tapasztaltam még.
Tényleg vannak trolljai,mint minden jelöltnek,de annyi nincs,hogy én felfigyeltem volna.
Pedig rengeteget lógok a közösségi médián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!