Miért lett ilyen népszerű Márki-Zay? Jobboldali politikus, szóval aki rá szavaz, annak mi baja van a Fidesszel? Ennyi erővel akkor maradhatna a Fidesz is
Én az vagyok, aki az első oldalon leírta, hogy mi bajom a fidesszel, ha Márki-Zay meg tetszik.
Eddig én nem nagyon foglalkoztam az ellenzéki műsorral, mert minek ugye. Viszont nem olyan rég belebotlottam egy Márki interjúba, ahol Hódmezővásárhelyről volt szó és elkezdett érdekelni az ürge, aki nem azzal jön, hogy mindent kikukáztak, ami fidesz, hanem ami jó megtartották, SŐT még azt is megtartották AKI jó. Aztán utána elkezdtem figyelni rá, hogy mikor jelenik meg valahol, meg ki a fene ez, jobban utána nézegettem. És nagyon szimpatikus, az is, ahogy hozzááll, hogy mit is kéne csinálni, hogy mi neki a fontos.
Én alapvetően a jobboldali nézetekkel tudok jobban azonosulni az adózástól elkezdve a bevándorlás korlátozásáig stb. de se a futballhuligánok bőgése nem az én világom, se a keresztyényezős szenteskedések. Egyszerűen egy teljesen normális racionális irányzat mi a fszért nincs, a jobboldali értékekkel és hozzáállással, de ugyanakkor felfogjuk, hogy 2021 van és fontos az oktatás szabadsága, a környezetvédelem csak hogy két példát mondjak, ami a jelenlegi vezetésnek nem erőssége.
Nem kell mégegy neoliberális miniszterelnök.
A jobboldal kizárólag a gazdagoknak kedvez. Nekem, aki mélyszegénységben él, semmi hasznom nincs a Fideszből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!