Hol voltatok és mit csináltatok 2006 szeptember 17-én amikor nyilvánosságra került az őszödi beszed?
Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 14:09
1/20 anonim válasza:
Még a legelvetemültebb barátnők sem tudják, hogy ki mit csinált azon a napon.
2/20 anonim válasza:
Sz@rtam a WC-én és jöttek fől a hírek, hogy A miniszterelnök egy hihetetlen őszinte beszéde szivárgott ki
3/20 anonim válasza:
Mit számít ez? Halálom, mikor évről évre jönnek a megemlékezo cikkek szeptember 11-rol és azt kérdezik, hogy hol voltam, mikor megtudtam. Valahogy azt gondolják, hogy ettől kreatív lesz a megközelítés.
4/20 anonim válasza:
Csak azt tudom, hogy este néztem a hírtv-t, amely élőben közvetítette a székházostromot, forradalmi volt a hangulat ott a téren.
5/20 anonim válasza:
Mit csináltál 1456 július 14.-én, mikor a déli harangszó tudtára adta az embereknek, hogy Nándorfehérvárnál visszavertük a törökök támadását?
6/20 anonim válasza:
Még iskolás sem voltam, szerinted tudom?
7/20 anonim válasza:
2-es!
Dettó én is.
Akkor durrantottam én is, mikor a rádió bemondta hogy súlyos kormányzati dolgok szivárogtak ki.Durrantottam még egyet a wc-n biztos ami biztos, le ne maradjak közben valamiről, aztán egész este a tv-t néztem, meg a következő hetekben is, mert forró téma volt.
8/20 molnarmarcell21 válasza:
ma 14:30
Az nem akkor volt :)
9/20 anonim válasza:
Az Öszödi beszéd egy mondatának nyilvánosságra kerülése az őszi önkormányzati választások előtt 1-2 héttel volt. A TV-székház ostroma és a csőcselék randalírozása pedig okt. 23.-án-
10/20 anonim válasza:
Hol voltál, mikor Nyugatvég elesett?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!