Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol voltatok és mit csináltato...

Hol voltatok és mit csináltatok 2006 szeptember 17-én amikor nyilvánosságra került az őszödi beszed?

Figyelt kérdés

2021. szept. 17. 14:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Annak a csőcseléknek a seggét nyalja épp a gumigerincű baloldali szavazó amikor a Jobbikra szavaz..
2021. szept. 17. 17:23
 12/20 anonim ***** válasza:
És hol voltál, mikor Gondort megtámadták?
2021. szept. 17. 17:26
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

15 éves voltam és akkor kezdtem a 10. a gimiben. Igazából én közelről êltem meg mert délutánonként a Parlament mellé jártam nyelviskolába a mtv székház közvetlen közelébe. Emlékszem hogy az esti incidensek másnapján amikor mentem órára a megmaradt könnygáz miatt alig tudtam menni és látni a metró kijárattól egészen az iskoláig, annyira csípte a szemem. A suliban ami egy baloldali beállítottságú tanárkarral rendelkező iskola volt azt mondták az akkor 28-30 éves tanáraink hogy ez egy direkt kitalált balhé és más indok van mögötte. Ma már 30 évesen úgy látom hogy a az elmúlt 12 év ámokfutásához képest semmi nem volt az őszödi beszéd. A Fidesz alatt kialakult egy olyan társadalmi réteg amely milliárdos lett a politikai kapcsolatainak hála, miközben a legtöbbje megmaradt lélekben prolinak. Bunkó, lekezelő, pökhendi, magamutogató, felvágos stílussal lettek milliomosok a kormány kegyeltjei. Miközben az akkori szocikat inkább hasonlítanám a dzsentrikihez akikbe még szorult valami fajta intelligencia. Az ingatlanok árai pedig a csillagokba szöktek miközben az életminőség és a fizetések vásárlóértéke nem nőtt evvel aranyosan.

30/N

2021. szept. 17. 17:28
 14/20 anonim ***** válasza:
17%
13, na ez a baj azzal, ha valaki kiskorú volt 2010 előtt és baloldali nemzetellenes tanárok mossák át az agyát. Csak majdnem államcsőd lett Gyurcsány 4 évnyi regnálása után, de semmi gond.
2021. szept. 17. 19:24
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

Én csak azt láttom hogy Budapesten rengeteg a luxusautó, ismerőstől tudom aki az egyik Andrássy úti luxusboltban dolgozik hogy a kedvelt réteg vállalkozói úgy költik a milliókat ruhára mintha csak a Zaraban lennének. A több száz milliós budai lakásokat ez a réteg vásárolja az egész budai hegyvidék fancy üvegerkélyes lakásait ezek lakják.

Miközben 2010 előtt fingjuk nem volt sokaknak mik a luxusmárkák. Ez nem agymosás.

2021. szept. 17. 20:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Budán lakom..2010 előtt is sok milliomos volt..Fejlesztőmérnők vagyok havi másfélmillió felett..Akkor én is gazdag vagyok?Téged sem az eszedért szeretnek a pasik. Kicsit olvass utána hogy Wallis pl..Vagy 4-es metró projekt..Mindig volt korrupció de arányaiban 2010 előtt több volt s egy szűk réteg élte avilágát..2010 után aki tanult vagy vállalkozott az sikeres tudott lenni..Az hogy neked nem jött be az élet ne a kormányra fogd...
2021. szept. 17. 23:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Valakinél kiborult a bili Gyurcsányra pártján belül és nyilvánosságra hozta az öszödön elhangzott beszédét. Erre bosszúból átadta Orbánmosléknak a felvételt mire az ő Habonygenyája óriási tervet eszel ki hogy ragadjunk ki belőle két három mondatot és ollózzuk úgy össze hogy közfelháborodást okozzon az önk. választások előtt. Kicsit túllőtték a dolgot, majdnem háborús állapotok alakultak ki, a csőcselék is megmozdult, Orbán természetesen lapított, az orrát se dugta ki mert tudta hogy bűnös az ügyben.
2021. szept. 23. 02:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért tegyük hozzá a randalirozó csöcselék 90%-a Jobbikos volt..Akikkel most az ellenzék összeállt..A belvarosba laktam..Akármit leadhat a tv az ablakból a saját szememmel láttam ahogy a rendőség ártatlan gyalogosokat ver,meg kávézóból rángatja ki az embereket..A haverom kihallgató tiszt volt..Olyan embereket vittek be szarrá verve akiknek a egészhez nem volt közük..Utána lehet olvasni utólag hány milliós kártérítést nyertek az emberek. S Brüsszel kussban volt..De 11 éve egy tüntetésen sincs oszlatás..Az egész család baloldali,de azóta nem szavazunk ezekre a szemetekre..Eddig legalább volt az LMP vagy a Momentum mint esélyes de igy hogy a söpredékkel összeálltak ,jövőre maradnak a kutyák..
2021. szept. 23. 08:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Én óvodában voltam még akkor mivel 6 éves voltam, de már ismerem az akkori storyt különféle oldalaktól meg szülöktől. Remélem még egy ilyen nem lesz.
2021. szept. 29. 18:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha Dobrev nyer és kiiktatja az alkotmányt akkor rosszabb lesz..Polgárhaború,Dunaba lövetés.Jobboldali gyerekek kivégzése..Alsó hangon 500.000 halottal..Karácsony vagy MZP -nek kell jelöltnek lennie.Dobrev elhozza a pusztulást..
2021. szept. 29. 18:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!