Szerintetek Jakab vagy Márki Zay Péter tud bejutni az előválasztás második fordulójába?
UI:
Légyszíves ne arra szavazzatok itt most akivel jobban szimpatizáltok, hanem arra, akit esélyesebbnek tartotok ebben.
Remélem, egyik se.
Nem, nem vagyok fidexes, azt a bandát én egy az egyben követ törni küldeném Recskre, de ez az ellenzék címen felkínált választék, harmatgyenge.
A mostaniak már összelopták magukat, mindenből is.
Az új csapat kezdené elölről, de honnan is, ha narancsék már mindent elloptak, amit lehetett? Igen, a néptől szednék el.
Jó reggelt.
23:23
Ez az érvelés lenyűgöző.
Szimpatikus Márki Zay előadásmódja, de:
- társadalmi értelemben eléggé liberális, piacpárti, Jakab Péter viszont nem
- kultúrális értelemben is Márki Zay inkább mérsékelten liberális, attól, hogy elmondja, hogy vallásos még nem lesz konzervatív a programja, Jakab viszont konzervatív
- Jakab jobban képviseli a vidéki, akár falusi embereket, Márki Zay viszont inkább az értelmiség körében népszerű, elitista
- Márki Zay nagyon ügyes kommunikátor (marketinges), néhány jól kimért szlogent ismétel különböző sorrendben és összetételben (ugyan azokat a kifejezéseket használja, hogy megjegyezhető legyen)
A nagyképű, önfenyező Márki Zay jut tovább. Pusztán mert jobban kommunikál...
A POPULISTA, demagóg lufi bohócokra kisebb a kereslet, a prolik szeretik, de azok már egyre kevesebben vannak...
Bohóc Peti biztos nem lesz miniszterelnök.
De ha nyer az ellenzék miniszteri széket biztos kap ami igen csak elborzasutó
#
Én is azt vallom, amit 3. hozzászóló. A Fidesz tovább lopna az unokáknak, dédunokáknak. Az ellenzék pedig először a családjuknak. Nem tudom, hogy kire szavazzak, ellenzék? A fideszre nem. Vagy majd vmelyik esélytelenre, esetleg érvénytelenül szavazok mindegyikre. Tényleg nem tudom.
#8. A legjobb megoldás akkor, hogy olyanra szavazol aki még nem volt eddig.
Legrosszabb esetben az is lopni fog, mint a 12 éve uralkodók és az előttük lévők, legjobb esetben viszont lehet hogy kellemesen fogsz csalódni és nem lopnak…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!