Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Elk*rtuk c. film kijózaníta...

Az Elk*rtuk c. film kijózanítaná a fiatalokat Gyurcsányéktól?

Figyelt kérdés

Nagyon rettegnek ettől a filmtől Gyurcsányék. Nem is engedik, hogy leadják. Csak 15-kor lenne vetítés néhány moziban, amikor senki sem tudná megnézni. Attól félnek, hogy a film hatására visszaemlékeznének az MSZP-SZDSZ idején tomboló nyomorra, kilátástalanságra?

Nagyon sok fiatal kedveli Ferit és az Momentumot. Attól félnek a liberálisok, ha megnéznék a filmet a fiatalok és látnák, milyen volt az élet amikor ez az ellenzék kormányzott akkor kijózanodnának? Ez a tétje a filmnek?

2021. szept. 25. 10:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
73%

Ezt egyébként nem lenne törvénytelen leadni? Mármint ez nem sért valamilyen etikai szabályt? Mert akkor eskü meg kéne csinálni, az elloptuk, megk*rtuk stb. filmeket is. Biztos vagyok benne, hogy konkrétan mindent a 10x-esére fognak felfújni. Tipikus propagandafilm... Nagyon szép teljesítmény a Fidesztől, hogy 12 éve csak a gyűlölködéssel, és az ellenségkép felállításával tud kampányolni. Hmmm olyan ismerős ez nekem töri óráról... (Herr Führer khmm...)

Mindenesetre nem, nem fogja megváltoztatni a véleményemet. Eddig sem Dobrevet akartam volna miniszterelnöknek, mert tényleg nem alkalmas rá, férje múltja miatt, de szerintem MZP, vagy akár Karácsony is jobb lenne, mint Orbán.

2021. okt. 2. 10:19
 22/36 anonim ***** válasza:
30%

#22 Mit nem értesz azon, hogy ez egy FILM és nem történelmi dokumentum?

Azt sem tudod mi van benne vagy hogy milyen.

Szerinted az Egri csillagok-ban pont az volt megfilmesítve ami a valóságban Eger ostrománál történt? A Schindler listája vagy a JFK filmek amit mutattak az mindenben a valóság volt, semmit nem fújtak fel vagy írtak át a cselekmény kedvéért?

De semmi gond, ha neked a valóság kell - jó is lenne ha végre megismernéd - arról is van több órányi felvétel. Akkor nézd meg ezeket, senki nem másította meg, senki nem fújta fel, szimplán ez történt 2006-ban október 23-án:

https://www.youtube.com/watch?v=neVi1cfUAdE&t=36s

https://www.youtube.com/watch?v=lEIADBJbxAY

2021. okt. 2. 10:30
 23/36 anonim ***** válasza:
78%
Ez egy mozifilmnek álcázott olcsó, izzadtságszagú propagandafilm. Én 2006-ban voltam 16 éves, de pontosan emlékszem hogy marhára nem békés tüntetők voltak kint. Hanem balhézó, randalírozó huligánok mentek. Szóval hiába probálkoznak, ettesék be a hazugságaikkal azt akinek 80 kölke van.
2021. okt. 2. 13:24
 24/36 anonim ***** válasza:
78%

A csuti bohócból vagyunk kijózanodva.

Üdv:

egy fiatal

2021. okt. 2. 22:00
 25/36 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, te nagyon sötét vagy!

Gyurcsányék nem engedik? Hogy? Maffia módszerekkel megfenyegetik a mozikat vagy mi?

Azért nem adják le ezt a hulladékot sehol se, mert a film tuti bukni fog, manapság sok, nagy mozifilm lesz terítéken, és mert megszeretnék tartani pártatlanságukat.

2021. okt. 10. 02:36
 26/36 Salx Narval ***** válasza:
93%
Jó azoknak akik tudnak választani ha ehhez egy film kell az sem baj. Én viszont mindkét főszereplő alatt éltem sőt még az MSZMP alatt is és teljesen tanácstalan vagyok. Jó szívvel ma senkire nem tudnék szavazni, kizárt, hogy bárkit támogassak azok közül akiknek köze van Gyurcsányhoz még akkor sem ha történetesen amúgy szimpatikus lenne és Orbán is eljátszotta egy életre a bizalmamat, nem most ,már rég ( az elején még támogattam). Nekem tök mindegy ki jön ki marad ha úgy vesszük ez elég szomorú. Akármelyik kezemet harapom meg az sajnos fáj.
2021. okt. 10. 05:54
 27/36 anonim ***** válasza:
22%
05:54: szerencsére nem kötelező elmenni szavazni.
2021. okt. 10. 09:41
 28/36 anonim ***** válasza:
79%

A teljes filmet kell látni!

Egy kiemelt rész hamisságot sugall! Nem támogatom egyik jelenlegi politikust sem!!!

2021. okt. 10. 09:59
 29/36 Salx Narval ***** válasza:
100%
Valóban nem, de azért jó volna ha tudnék kire. Na mindegy, ez az én problémám.:D
2021. okt. 10. 10:11
 30/36 Salx Narval ***** válasza:
90%
Megnézzük és majd összehasonlítjuk a valós eseményekkel, csak az a gond, hogy akik akkor még fiatalok voltak, v valami miatt hiányosan értesültek megvezethetőek egy jól megcsinált és lesarkított filmmel. Nem állítom , hogy így lesz de várható. Én akkor nem csak a kormány a kormány túlkapásait láttam, volt ott vandalizmus is rendesen. Szégyelltem is magam mindegyik miatt.
2021. okt. 10. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!