Az Elk*rtuk c. film kijózanítaná a fiatalokat Gyurcsányéktól?
Nagyon rettegnek ettől a filmtől Gyurcsányék. Nem is engedik, hogy leadják. Csak 15-kor lenne vetítés néhány moziban, amikor senki sem tudná megnézni. Attól félnek, hogy a film hatására visszaemlékeznének az MSZP-SZDSZ idején tomboló nyomorra, kilátástalanságra?
Nagyon sok fiatal kedveli Ferit és az Momentumot. Attól félnek a liberálisok, ha megnéznék a filmet a fiatalok és látnák, milyen volt az élet amikor ez az ellenzék kormányzott akkor kijózanodnának? Ez a tétje a filmnek?
Ezt egyébként nem lenne törvénytelen leadni? Mármint ez nem sért valamilyen etikai szabályt? Mert akkor eskü meg kéne csinálni, az elloptuk, megk*rtuk stb. filmeket is. Biztos vagyok benne, hogy konkrétan mindent a 10x-esére fognak felfújni. Tipikus propagandafilm... Nagyon szép teljesítmény a Fidesztől, hogy 12 éve csak a gyűlölködéssel, és az ellenségkép felállításával tud kampányolni. Hmmm olyan ismerős ez nekem töri óráról... (Herr Führer khmm...)
Mindenesetre nem, nem fogja megváltoztatni a véleményemet. Eddig sem Dobrevet akartam volna miniszterelnöknek, mert tényleg nem alkalmas rá, férje múltja miatt, de szerintem MZP, vagy akár Karácsony is jobb lenne, mint Orbán.
#22 Mit nem értesz azon, hogy ez egy FILM és nem történelmi dokumentum?
Azt sem tudod mi van benne vagy hogy milyen.
Szerinted az Egri csillagok-ban pont az volt megfilmesítve ami a valóságban Eger ostrománál történt? A Schindler listája vagy a JFK filmek amit mutattak az mindenben a valóság volt, semmit nem fújtak fel vagy írtak át a cselekmény kedvéért?
De semmi gond, ha neked a valóság kell - jó is lenne ha végre megismernéd - arról is van több órányi felvétel. Akkor nézd meg ezeket, senki nem másította meg, senki nem fújta fel, szimplán ez történt 2006-ban október 23-án:
A csuti bohócból vagyunk kijózanodva.
Üdv:
egy fiatal
Kérdező, te nagyon sötét vagy!
Gyurcsányék nem engedik? Hogy? Maffia módszerekkel megfenyegetik a mozikat vagy mi?
Azért nem adják le ezt a hulladékot sehol se, mert a film tuti bukni fog, manapság sok, nagy mozifilm lesz terítéken, és mert megszeretnék tartani pártatlanságukat.
A teljes filmet kell látni!
Egy kiemelt rész hamisságot sugall! Nem támogatom egyik jelenlegi politikust sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!