Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Elk*rtuk c. film kijózaníta...

Az Elk*rtuk c. film kijózanítaná a fiatalokat Gyurcsányéktól?

Figyelt kérdés

Nagyon rettegnek ettől a filmtől Gyurcsányék. Nem is engedik, hogy leadják. Csak 15-kor lenne vetítés néhány moziban, amikor senki sem tudná megnézni. Attól félnek, hogy a film hatására visszaemlékeznének az MSZP-SZDSZ idején tomboló nyomorra, kilátástalanságra?

Nagyon sok fiatal kedveli Ferit és az Momentumot. Attól félnek a liberálisok, ha megnéznék a filmet a fiatalok és látnák, milyen volt az élet amikor ez az ellenzék kormányzott akkor kijózanodnának? Ez a tétje a filmnek?

2021. szept. 25. 10:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
82%

"Első körben nem a fiatalok fogják megnézni hanem inkább az idősebbek"

Aha persze majd kötelezővé teszik az iskolákban ezt is mint a NER Gabi koncertjeit.

2021. szept. 25. 11:29
 12/36 anonim ***** válasza:
81%

Úgyhallom, hogy a Veszett Pulikutya kölykén kívűl senkit nem fog érdekelni, mert már annyira lerágott csont, hogy ez a társadalom a múltban él, ultra gáz.

Tehát ez megint öngól lesz a FőKipcsak Vezírezredesnek:):):).

2021. szept. 25. 11:38
 13/36 anonim ***** válasza:
87%
Mint nagy filmszerető fiatal, aki egy párttal se tud azonosulni írom, hogy senkit nem érdekel a film. Nevettünk a címén, de nem pazarolnánk rá egy forintot se. Két különböző moziban is vannak ott dolgozó ismerőseim, akik maguk döntöttek úgy, hogy nem adják le a filmet, mert nem szándékoznak politizálni, másrészt nem érné meg nekik, feleslegesen foglalná el a helyet a valódi filmek elől.
2021. szept. 25. 11:48
 14/36 anonim ***** válasza:
87%
A covid óta nem voltam moziban, ha megyek is, nem egy ilyen hülyeségért fogok pénzt kiadni.
2021. szept. 25. 12:13
 15/36 anonim ***** válasza:
77%

Én kíváncsi vagyok rá. Amikor megnéztem az első trailert akkor meglepődtem, mert a trailer az qrvajó, a szokásos ratyi magyar filmekkel ellentétben olyan mintha egy normális hollywoodi filmé lenne. A politikai tartalmat leszámítva ez lehet, hogy minőségét tekintve végre egy baromi jó film lesz, nem csak olyan középsz@r, mint a magyar filmek általában.

Ha meg az lesz akkor világoslesz, hogy ehhez is egy Gyurcsányra van szükség, nélküle ez sem ment volna :D :D

2021. szept. 25. 12:27
 16/36 anonim ***** válasza:
22%

Simán belefér a történelmi tananyagba egy-két óra mozilátogatás.

Túl sokat zizegtek ezen a filmen.Szar lehet az igazsággal szembesülni,lejön minden betűtökből.

2021. szept. 25. 13:24
 17/36 anonim ***** válasza:
6%
Te meg csak nem románjüttment-e.
2021. szept. 27. 18:27
 18/36 anonim ***** válasza:
83%
Én fiatal vagyok és mindenképpen a kormány ellen fogok szavazni. Felőlem egy döglött ló is lehet MO következő miniszterelnöke csak ne a Fidesz legyen.
2021. szept. 29. 17:59
 19/36 anonim ***** válasza:
23%
Köztudottan most sem a tojáshéjas fenekűek körében magas a DK támogatás, hanem azok körében, akik pontosan tudják, mi az. Kérdező, ezzel nagyon el vagy tévedve, a dolgok fordítva működnek: Hogy egy példát módjak, az "Átkosból" is csak azokat lehetett kijózanítani (másképp szólva telehazudni a fejüket), akik nem is éltek benne. Akik végigélték a XX. század összes nyomorát, éhezést, fázást, rettegést, mezítláb járást, három műszakot, fűtetlen ágybérletet, világháborúkat, megcsonkított családjukat és végtagjaikat, azoknak bizony az elsöprő többsége az MSZMP utódpárttal szimpatizált még az ezredfordulón is, csak ma már nem élnek. Ez tény. A Rákosit is azok szidják, mint a bokrot, akik egy napot nem éltek akkor. Ne félj, a háborús nemzedék az másképp látta azt, amit végigélt, nem úgy, mint azt most magyarázzák teli hassal a háromszoba-fürdőszobás budai lakásokból.
2021. okt. 2. 06:31
 20/36 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként lehet, rá fognak faragni a Gyurcsányozással, mert az lesz a vége, hogy hatalomra segítik vele odaát a Márkit, attól meg úgy ki fognak kapni, mint a szar... Ámen.
2021. okt. 2. 06:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!