Az Elk*rtuk c. film kijózanítaná a fiatalokat Gyurcsányéktól?
Nagyon rettegnek ettől a filmtől Gyurcsányék. Nem is engedik, hogy leadják. Csak 15-kor lenne vetítés néhány moziban, amikor senki sem tudná megnézni. Attól félnek, hogy a film hatására visszaemlékeznének az MSZP-SZDSZ idején tomboló nyomorra, kilátástalanságra?
Nagyon sok fiatal kedveli Ferit és az Momentumot. Attól félnek a liberálisok, ha megnéznék a filmet a fiatalok és látnák, milyen volt az élet amikor ez az ellenzék kormányzott akkor kijózanodnának? Ez a tétje a filmnek?
"Első körben nem a fiatalok fogják megnézni hanem inkább az idősebbek"
Aha persze majd kötelezővé teszik az iskolákban ezt is mint a NER Gabi koncertjeit.
Úgyhallom, hogy a Veszett Pulikutya kölykén kívűl senkit nem fog érdekelni, mert már annyira lerágott csont, hogy ez a társadalom a múltban él, ultra gáz.
Tehát ez megint öngól lesz a FőKipcsak Vezírezredesnek:):):).
Én kíváncsi vagyok rá. Amikor megnéztem az első trailert akkor meglepődtem, mert a trailer az qrvajó, a szokásos ratyi magyar filmekkel ellentétben olyan mintha egy normális hollywoodi filmé lenne. A politikai tartalmat leszámítva ez lehet, hogy minőségét tekintve végre egy baromi jó film lesz, nem csak olyan középsz@r, mint a magyar filmek általában.
Ha meg az lesz akkor világoslesz, hogy ehhez is egy Gyurcsányra van szükség, nélküle ez sem ment volna :D :D
Simán belefér a történelmi tananyagba egy-két óra mozilátogatás.
Túl sokat zizegtek ezen a filmen.Szar lehet az igazsággal szembesülni,lejön minden betűtökből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!