Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Elk*rtuk c. film miatt...

Az Elk*rtuk c. film miatt 100%-ig biztosak lehetünk benne hogy most ősszel a mozikat még nem zárják be?

Figyelt kérdés
Oktober 21-től vetitik tehát onnantól kezdve még bő egy hónapig legalább nyitva lesznek biztosan a mozik...
2021. szept. 21. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Én azt sem értem, hogy hogyan jelenhetett meg egy ilyen jellegű film, elég nevetséges a Fidesztől ez a fajta próbálkozás, és be kellene tiltani magát azt a szar filmet is.
2021. szept. 21. 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Normális helyeken ilyen filmet egyáltalán le sem adhatnának
2021. szept. 21. 21:46
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Egyetértek az 1#el.
2021. szept. 21. 21:46
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

a mozik a várható bevétel felmérése alapján forgalmaznak adott filmet.

nem véletlen, hogy eddig minden mozi visszadobta az elkúrtuk vetítését.

2021. szept. 21. 21:59
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

A vetítések lejárta után (vagyis kb 2-3 héttel mint a Kis Vuknál) úgy is minden Fideszes TV lefogja majd adni ezt a hulladékot.

A film stábja egyébként beszédes, no name külföldi rendező, és nincs egy darab olyan színész se a stábba akinek lenne neve, vagy legalább komolyabb sorozat színész lenne.

2021. szept. 21. 22:24
 6/11 anonim ***** válasza:
58%

"Én azt sem értem, hogy hogyan jelenhetett meg egy ilyen jellegű film, elég nevetséges a Fidesztől ez a fajta próbálkozás, és be kellene tiltani magát azt a szar filmet is."

Az önkormányzati választások előtt gulyás marci is kiadott egy filmet Tarlósról (igaz mozikba nem került)

2021. szept. 21. 22:29
 7/11 anonim ***** válasza:
9%
Remélem azt amúgy vágjátok hogy a híresztelésekkel ellentétben NEM szállt be ebbe a nemztei film alap, hanem MAGÁN pénzből készült egy filmstúdiónál...
2021. szept. 21. 22:59
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
sőt, az iskolásokat el is hajtják megnézni
2021. szept. 21. 23:05
 9/11 mindentudó99 ***** válasza:
3%
Szórakoztató olvasni a balos hozzászólásokat. Ennyire hogy lehet rettegni tőle? Egyik szavatokkal ütitek a másikat. Írjátok senkit se érdekel megbukik. Aztán meg hogy be kellene tiltani. Nem kis ellentmondás. Ha senkit nem érdekel úgy se nézik szükségtelen betiltani.
2021. szept. 22. 05:56
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
#7 hát hogyne
2021. szept. 22. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!