Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért oltják a gyerekeket, ha...

Miért oltják a gyerekeket, ha náluk az oltás kockázata sokkal magasabb, mint a koronavírus okozta kockázat?

Figyelt kérdés

Még az elején gyorsan leszögezném, hogy az időseket és a betegeket OLTANI KELL. Felelőtlenség nem felvenniük a védőoltást, mert nagy valószínűséggel belehalnának a koronavírusba. Extrém káros, hogy pár vírustagadó idióta különböző csoportokba szerveződik, és módszeresen gyártják az évszázad hülyeségeit: Bill Gates, Grafén-oxid meg had ne soroljam fel. Az ilyen emberek nem lehetnek normálisak.

Viszont nem értem, hogy miért kényszerítik a gyerekeket az oltásra? Persze nem kötelező felvenniük, de társadalmi nyomás hatására mégis beoltják őket a szüleik. Az a baj, hogy a kormány töményen erőszakolja minden jöttmentre az oltásokat, ahelyett, hogy azt mondanák "az idősek és a krónikus betegek súlyosan veszélyeztettek, a gyerekek és a fiatal felnőttek pedig kevésbé kitettek a koronavírus kockázatainak." Hiszen az az igazság, még a koronavírus honlapján is le van írva, hogy a koronavírus főleg a 60 feletti korosztályra veszélyes és a krónikus betegekre. MIÉRT OLTJÁK A GYEREKEKET, AKIKNEK NAGYOBB AZ OLTÁS KOCKÁZATA, MINT A VÍRUS KOCKÁZATA? Teljes mértékben felháborító az a terror, amiben élünk. Konteótól függetlenül az oltásokról a mai napig nem tudjuk, hogy hosszútávon milyen következményekkel járhatnak, de nyilván a vírus több veszéllyel fenyeget, ezért az oltás okozta esetleges szövődmények felülírják a vírus okozta szövődményeket. Ezzel a filozófiával engedélyezte a forgalmazásukat a WHO és az FDA. A gyerekek esetében ez viszont pont fordítva van. Miért nem gondolkodik el ezen senki sem?

2021. szept. 25. 05:11
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
23%
Amiről en beszéltem kórház, ahol voltam egy kisvaros korhaza, ugy hogy 40kmre van a negyeszekhely korhaza es masik iranyban szinten 40kmre meg egy. Aztan 50kmre egy masik megye korhaza, es 100kmre a teruleti fo korhaz. Es tele volt mind. Lehet hogy februarban mondjuk nem volt mind tele, de en pont a tetozeskor voltam, aprilis elejen, amikor napi 10k ember lett pozitiv es 200+ember halt meg.. Akkor biztos hogy tele voltak a korhazak.
2021. szept. 29. 09:23
 42/58 anonim ***** válasza:
46%
Nem voltak tele a kórházak, a trükk az volt, hogy lezártak osztályokat és egy helyre tömörítettek mindenkit. Az intenzív ellátás egy nagy kórházban például folyt elvileg 3 osztályon de gyakorlatilag ebből kettő nem üzemelt viszont szabad átjárás nem volt egyik osztályról a másikra így tulajdonképpen még a dolgozók is azt érezhették, hogy teltház van. Valójában csak meggebedtek azon az egy osztályon és üres volt az összes többi. Ezért van hírzárlat az egészségügyben meg titoktartás, hogy ne folyhassanak össze az információk. Remélem ha leváltják a Fideszt az eü dolgozók ezeket mind el fogják mondani. Az a covidosztályos orvos aki ezekről nyíltan beszélt egy blogban és felvételeket készített az állítólagos tömött, valójában üres osztályokról törölve lett mindenhonnan. Tényleg remélem eljön még az idő és végre kiderül az igazság.
2021. szept. 29. 10:09
 43/58 anonim ***** válasza:
59%

Latszik oriasi gyoker vagy es rosszul ertelmezed a tele szot. Termeszetesen a tele a korhaz nem azt jelenti hogy minden emelet minden kortermeben dugig vannak az emberek, egymas hegyen hatan, sot a kantinbol is ideiglenes elfekvot csinalnak.

A tele korhaz azt jelenti hogy nem nővéreknek/apoloknak kellett novermunkat vegezni, mint említettem korabban olyan volt covid osztalyon akivel korabban a veradoban talalkoztam.

A tele azt jelenti hogy 40fos osztalyokra 2 nover/apolo jutott, akik 12oras muszakokban dolgoztak es a tobbseguk nem volt nover/ápoló. Vagy legalabbis nem abban dolgozott.

Igy hiaba is lett volna hely hogy uj osztalyt rendezzenek be nem volt ra kapacitas, emberi eroforras. Tehat tele volt mert uj embert csak ugy tudtak felvenni hogy valakit el kellett engedni. (vagy meghalt)

Amikor en hazamehettem, apr 8 pentek, messze voltam attol hogy jol legyek, mig hazaertem, kb 500meter gyalog rendesen kimerultem. Ugy vert a szivem mintha 90percet fociztam volna.. Eredetileg hetfon mehettem volna haza, de a doki hazaengedett mert kellett a hely, es nem kellett mar oxigent kapnom es a gyogyszereket otthon is beszedhettem plusz a verhigitot magamnak is beadhattam. De nagyon nem voltam jol, alig tudtam aludni es a boktig alig birtam elmenni kb 1hetig.

Szoval annyira volt tele a korhaz, hogy haza kelett kuldeni embereket hogy johessen a következő garnitúra..

2021. szept. 29. 10:37
 44/58 anonim ***** válasza:
95%
43. Vitán kívül én még csak annyit szólnék hozzá, nem tudnád magad összeszedni egy kicsit idegileg mikor valakivel beszélsz? "Te barom" meg "gyökér"..... milyen stílus ez? Na ez a gyökérség! Egy intelligens ember nem süllyed gyökérségbe csak mert kölünböznek a nézetei azzal akivel éppen értekezik valamiről. Kapd össze magad mert "baromgyökér" féleség az itt vitatkozók között látványosan csak egy van és az te vagy!
2021. szept. 29. 15:07
 45/58 anonim ***** válasza:
Videók valamiért mégis csak ürességtől kongó covid-osztályokról léteznek...
2021. szept. 29. 16:56
 46/58 anonim ***** válasza:
36%

“Ezek egyrészt nem gyógyszerek, másrészt nem titkolják a mellékhatásaikat, harmadrészt nem kényszerítik rá az embereket, hogy ezeket fogyasszák.”

A koronavírus vakcináknak sem titkolják a mellékhatásaikat, eddig kb minden elképzelhető mellékhatást ráfogták valamelyik vakcinára. A koronavírus vakcinák nincsenek rákényszerítve az emberekre, szabadon választhatod, hogy kell-e, vagy nem. Ellenben a kötelező védőoltásokkal. Ismét megkérdem: hogy-hogy nem váltak még tömegesen meddővé az emberek, mikor az európai lakosság kb 70%-a be van oltva?

“Nem, de neked nincs is lehetőséged rá.”

És ha lenne? Ha én a világ egyik legbefolyásosabb embere lennék, és az lenne az egyéni véleményem, hogy a Föld nevű bolygó nem bír eltartani 8 milliárd embert, akkor az már azt jelenti, hogy népirtást akarok végrehajtani?

“Mert valójában csak a fehér emberek létszámát akarják csökkenteni. Mi fehérek túl értelmesek vagyunk ahhoz, hogy hosszabb távon irányítani lehessen minket.”

De akkor miért az öregek voltak az első számú cél? Miért nem egy olyan vírussal riogattak, ami a fiatalabb korosztályra veszélyes, és nem csak egy erősebb influenza klón? Sorban álltak volna a fiatalok az oltópontokon. Miért nem teszik azonnal hatállyal kötelezővé az oltást? Elég karcsú még mindig a fiatalobb korosztályban az oltottsági arány, csupán a fele.

“Ha így van, akkor mégiscsak megtették már a legelején.”

Akkor meg feleslegesen problémáztál azon, hogy nem vizsgálták a termékenységre gyakorolt hatását, hisz kiderült, hogy vizsgálták.

“Bizonyítani persze nem tudod. Miért kellene hinnem egy névtelen fórumon egy random idegennek?”

“Videók valamiért mégis csak ürességtől kongó covid-osztályokról léteznek...”

https://www.youtube.com/watch?v=bE68xVXf8Kw

https://www.youtube.com/watch?v=_J60fQr0GWo

https://www.youtube.com/watch?v=ixVMVupntGQ

https://www.youtube.com/watch?v=c7Y6VrVl0jI

https://www.youtube.com/watch?v=qVwuRvM3h7U

https://www.youtube.com/watch?v=oXEzYq0HVYg

2021. szept. 29. 19:02
 47/58 anonim ***** válasza:
93%

"A koronavírus vakcináknak sem titkolják a mellékhatásaikat, eddig kb minden elképzelhető mellékhatást ráfogták valamelyik vakcinára."

Már amit nem sikerült eltussolni.

"A koronavírus vakcinák nincsenek rákényszerítve az emberekre, szabadon választhatod, hogy kell-e, vagy nem."

Ez már a cinizmus netovábbja. Végül is tényleg szabadon válaszhat az ember, hogy beoltatja magát, vagy állást sem vállalhat és a tömegközlekedést sem használhatja, ugyanis némelyik európai ország már itt tart a diktatúrában.

"És ha lenne? Ha én a világ egyik legbefolyásosabb embere lennék, és az lenne az egyéni véleményem, hogy a Föld nevű bolygó nem bír eltartani 8 milliárd embert, akkor az már azt jelenti, hogy népirtást akarok végrehajtani?"

Ha teszteletlen, kísérleti védőoltást gyártasz, amit több milliárd embernek beadnak, mindezt egy közönséges nátha ellen, akkor minimum gyanús lenne.

"De akkor miért az öregek voltak az első számú cél? Miért nem egy olyan vírussal riogattak, ami a fiatalabb korosztályra veszélyes, és nem csak egy erősebb influenza klón? Sorban álltak volna a fiatalok az oltópontokon."

Rákényszerítik mindenkire, még annak ellenére is, hogy a fiatalok bizonyítottan többen haltak bele az oltásba, mint a covidba.

"Miért nem teszik azonnal hatállyal kötelezővé az oltást?"

Elvileg nem tehetik meg, mert kísérleti vakcinákról van szó. Ehelyett rákényszerítik az emberekre, ahogy fentebb írtam. Mondjuk ez is ellentmond minden emberi és nemzetközi jognak, de ez már a kutyát sem érdekli.

"Akkor meg feleslegesen problémáztál azon, hogy nem vizsgálták a termékenységre gyakorolt hatását, hisz kiderült, hogy vizsgálták."

Nem derült ki, legfeljebb az, hogy azt hazudták, hogy vizsgálták.

A linkelt videók egyikében sem látszanak tömött covid-osztályok, legfeljebb normális telítettségűek. Annyi a különbség egy átlagos kórházi osztály átlagos napjaihoz képest, hogy mindenki űrruhában van, mert a náthától rettegni kell.

2021. szept. 29. 19:22
 48/58 anonim ***** válasza:
8%

39

Te nem csak hülye vagy, de rasszista barom is.

"Mert valójában csak a fehér emberek létszámát akarják csökkenteni. Mi fehérek túl értelmesek vagyunk ahhoz, hogy hosszabb távon irányítani lehessen minket"

Ez a rasszizmusán kívül még ostoba is, ugyanis a feketék ugyanúgy oltják magukat amerikában, az afrikaiakat meg senkinek nem lenne kedve irányítani.

2021. szept. 29. 19:23
 49/58 anonim ***** válasza:
0%

“Már amit nem sikerült eltussolni.”

Ha a hatalom képes szimulálni egy járványt és lefizetni emberek tízezreit, akiknek lehetőségük lenne nyilvánosság tenni, hogy a vakcinákban oda nem illő anyag van, akkor bármit el tudnának tusolni, ha akarnak.

“Végül is tényleg szabadon válaszhat az ember, hogy beoltatja magát, vagy állást sem vállalhat és a tömegközlekedést sem használhatja, ugyanis némelyik európai ország már itt tart a diktatúrában.”

Melyik európai országok tartanak már itt?

“Ha teszteletlen, kísérleti védőoltást gyártasz, amit több milliárd embernek beadnak, mindezt egy közönséges nátha ellen, akkor minimum gyanús lenne.”

Tesztelve van. És ez csak egy vakcina márka, a Pfizer. Mi van a többivel, azt is Gates irányítja?

“Rákényszerítik mindenkire, még annak ellenére is, hogy a fiatalok bizonyítottan többen haltak bele az oltásba, mint a covidba.”

Hol van az erre található bizonyíték?

“Elvileg nem tehetik meg, mert kísérleti vakcinákról van szó. Ehelyett rákényszerítik az emberekre, ahogy fentebb írtam.”

Ki akarják irtani a fehéreket! Hogyne tehetnék meg. Azt tehetnek, amit akarnak. A Pfizer már nem kísérleti vakcina nagyjából 1 hónapja már.

“Nem derült ki, legfeljebb az, hogy azt hazudták, hogy vizsgálták.”

De akkor ilyen alapon az összes gyógyszerről is honnan tudod, hogy vizsgálták? Lehet, hogy azokra is csak rákamuzták, hogy nem okoz meddőséget és csá.

“A linkelt videók egyikében sem látszanak tömött covid-osztályok, legfeljebb normális telítettségűek.”

Konganak az ürességtől vagy sem? Vannak felvételek covidos osztályokról vagy sem?

2021. szept. 29. 19:40
 50/58 anonim ***** válasza:
91%

"Ha a hatalom képes szimulálni egy járványt és lefizetni emberek tízezreit, akiknek lehetőségük lenne nyilvánosság tenni, hogy a vakcinákban oda nem illő anyag van, akkor bármit el tudnának tusolni, ha akarnak."

Néha óhatatlanul hiba csúszik a rendszerbe, ilyenkor szivárognak ki a mellékhatások. Az MK-Ultra projekt is kitudódott, hogy csak egy példát mondjak (mellesleg sokáig azt is konteónak tartották).

"Melyik európai országok tartanak már itt?"

Olaszország, Franciaország, Szlovákia. Én ezekről tudok.

"Tesztelve van."

Nincs tesztelve. Ennyi idő alatt nem lehet. A hosszú távú mellékhatásokra vagy a rendszeres oltás mellékhatásaira semmiképpen nem, de mint kiderült, előre nem látott rövid távú mellékhatások is bőven vannak.

"És ez csak egy vakcina márka, a Pfizer. Mi van a többivel, azt is Gates irányítja?"

Nem személyesen gates, de a világkormány kezében van az összes nagyobb gyógyszergyár.

"Hol van az erre található bizonyíték?"

[link]

"Ki akarják irtani a fehéreket! Hogyne tehetnék meg. Azt tehetnek, amit akarnak."

Ha nem lenne más módja az emberiség megmérgezésének, meg is tennék.

"A Pfizer már nem kísérleti vakcina nagyjából 1 hónapja már."

Ha már hivatalosan már nem is az már, attól még a gyakorlatban még kísérleti még, mert nem volt megfelelően tesztelve, lásd fent.

"De akkor ilyen alapon az összes gyógyszerről is honnan tudod, hogy vizsgálták? Lehet, hogy azokra is csak rákamuzták, hogy nem okoz meddőséget és csá."

Azoknak volt olyan hosszú a tesztidőszakuk, ami elég lehet a tesztelésre. Mellesleg a többi gyógyszert sem erőltetik rá az emberekre, a kötelező oltásokat leszámítva. Utóbbiakat szintén normálisan tesztelték, és évtizedek óta alkalmazzák.

"Konganak az ürességtől vagy sem? Vannak felvételek covidos osztályokról vagy sem?"

Tele vannak vagy sem? Vannak felvételek telített covid-osztályokról vagy sem?

2021. szept. 29. 19:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!