Miért oltják a gyerekeket, ha náluk az oltás kockázata sokkal magasabb, mint a koronavírus okozta kockázat?
Még az elején gyorsan leszögezném, hogy az időseket és a betegeket OLTANI KELL. Felelőtlenség nem felvenniük a védőoltást, mert nagy valószínűséggel belehalnának a koronavírusba. Extrém káros, hogy pár vírustagadó idióta különböző csoportokba szerveződik, és módszeresen gyártják az évszázad hülyeségeit: Bill Gates, Grafén-oxid meg had ne soroljam fel. Az ilyen emberek nem lehetnek normálisak.
Viszont nem értem, hogy miért kényszerítik a gyerekeket az oltásra? Persze nem kötelező felvenniük, de társadalmi nyomás hatására mégis beoltják őket a szüleik. Az a baj, hogy a kormány töményen erőszakolja minden jöttmentre az oltásokat, ahelyett, hogy azt mondanák "az idősek és a krónikus betegek súlyosan veszélyeztettek, a gyerekek és a fiatal felnőttek pedig kevésbé kitettek a koronavírus kockázatainak." Hiszen az az igazság, még a koronavírus honlapján is le van írva, hogy a koronavírus főleg a 60 feletti korosztályra veszélyes és a krónikus betegekre. MIÉRT OLTJÁK A GYEREKEKET, AKIKNEK NAGYOBB AZ OLTÁS KOCKÁZATA, MINT A VÍRUS KOCKÁZATA? Teljes mértékben felháborító az a terror, amiben élünk. Konteótól függetlenül az oltásokról a mai napig nem tudjuk, hogy hosszútávon milyen következményekkel járhatnak, de nyilván a vírus több veszéllyel fenyeget, ezért az oltás okozta esetleges szövődmények felülírják a vírus okozta szövődményeket. Ezzel a filozófiával engedélyezte a forgalmazásukat a WHO és az FDA. A gyerekek esetében ez viszont pont fordítva van. Miért nem gondolkodik el ezen senki sem?
"Mondj példdát rá."
Pl. a termékenységre gyakorolt hatását nem vizsgálták előzetesen. Valószínűleg nem véletlenül.
"En voltam covidos, korhazban. Tele volt. Pont husvet alatt voltam, 9napot. Lehet hogy ezt te nem hiszed el, te bajod. De hidd el, a korhazak tele voltak. Tudod kik voltak a noverek? Olyanok akikkel elotte pl a veradoban talalkoztam."
Jól gondolod, nem hiszem el. Semmilyen ellenőrizhető forrásból nem hallani, hogy tele voltak a kórházak, és valamiért forgatni sem engedtek a covid-osztályokon. Vajon miért?
"A covid mortalitasa ismert, nem mindenhol ugy konyvelik el a covid halalozast mint nalunk. Mi mindenkit covid halottnak huzunk be, ezert a csucshalalozas nalunk es nem azert mert szarul lett kezelve."
Maximum abban van különbség, hogy aki a halála idején nem volt covidosként nyilvántartva, azt beírják-e covid-halottnak. Aki a halála idején covidos volt, azt mindenhol beírják, akkor is, ha rákban, infarktusban vagy akár balesetben halt meg.
Mutass egy forrást arra nézve, hogy nem vizsgálták a temékenységre gyakorolt hatását.
Egyébként rengetegennestek teherbe az oltást követően.
A nővérem is, pedig ő az első megtermékenyülésével megszenvedett, mégis oltás után várandós lett a második gyerekkel.
Semmilyen ellenőrizhető forrásból nem hallani?
Neked milyen forrás felelne meg?
Csak mert van állami, korházi, és egyéni forrás is.
Konkrétan nincs olyan forrástípus ami ne erősítené meg a covidosztályok telítetségét.
Sehol nem írják be a balesetes elhalálozottat covidhalotnak. Magyarországon sem.
"Mutass egy forrást arra nézve, hogy nem vizsgálták a temékenységre gyakorolt hatását."
Sajnos ezt a cikket nem mentettem el, és mivel a Google és az összes nagyobb kereső cenzúrázza a találatokat, pont annyi forrást tudok mutatni, amennyit te.
"Neked milyen forrás felelne meg?"
Olyan, ami nem mainstream média, nem hasraütésszerű beszámoló ismeretlen emberektől, semmilyen módon nem köthető sem a világkormányhoz, sem bármelyik ország kormányához, sem semmi olyan szervezethez vagy személyhez, aki érdekelt a rettegés fenntartásában. Ilyet nem fogsz találni.
"Konkrétan nincs olyan forrástípus ami ne erősítené meg a covidosztályok telítetségét."
Már nincs. Több videó terjedt annak idején a Facebookon és különböző videomegosztó portálokon, amin valaki belógott egy ürességtől kongó covid-osztályra vagy kórházba, és a biztonsági őrök kidobták. Ezeket persze mára töröltették.
"Sehol nem írják be a balesetes elhalálozottat covidhalotnak. Magyarországon sem."
Müller Cecília erről másképp vélekedik.
"termékenységre gyakorolt hatását nem vizsgálták előzetesen. Valószínűleg nem véletlenül."
Mondj olyan vakcinát, új forgalomba került gyógyszert, aminek vizsgálták a termékenységre gyakorolt hatását.
Hogy érted, hogy nem véletlenül? Csak nem azért, mert szándékosan terméketlenséget akarnak okozni???
Ha szerinted így van, és elvárás, hogy a termékenységre gyakorolt hatást is vizsgálják, akkor miért nem hamisították meg egyszerűen a klinikai tesztek eredményeit, és közölték egy olyan eredményet, amely azt mondja, hogy nincs káros hatással a termékenységre?
"Mondj olyan vakcinát, új forgalomba került gyógyszert, aminek vizsgálták a termékenységre gyakorolt hatását."
Minden, amit a gyógyszertárban kapsz, illetve minden kötelező védőoltás.
"Hogy érted, hogy nem véletlenül? Csak nem azért, mert szándékosan terméketlenséget akarnak okozni???"
Elég nagy a valószínűsége. A Pfizer vakcinában érdekelt bill gates már korábban kinyilvánította, hogy csökkenteni kellene az emberiség létszámát.
"Ha szerinted így van, és elvárás, hogy a termékenységre gyakorolt hatást is vizsgálják, akkor miért nem hamisították meg egyszerűen a klinikai tesztek eredményeit, és közölték egy olyan eredményet, amely azt mondja, hogy nincs káros hatással a termékenységre?"
Könnyen lehet, hogy azóta már megtették ezt is, bár nem tudok róla.
“Minden, amit a gyógyszertárban kapsz, illetve minden kötelező védőoltás.”
A Béres Csepp esetén nem találtam ilyen vizsgálatot. Van egy csomó más dolog, ami bizonyítottan okoz. Fogamzásgátlók, cigi, alkohol. Utóbbit reklámozzák, propagálják, ha így tetszik. Mikor emberek tetemes része rendszeres fogyasztja ezeket, miért a koronavírus oltáa a probléma? Miért nincsenek még tömeges esetek jelentve vetélésekről, meddővé válásokról? Több, mint ötmilliárd adag vakcinát adtak már be!
“Elég nagy a valószínűsége. A Pfizer vakcinában érdekelt bill gates már korábban kinyilvánította, hogy csökkenteni kellene az emberiség létszámát.”
Én is kinyilvánítom. Szerintem is csökkenteni kellene az emberek létszámát, mert a bolygó nem erre van méretezve. Most én is potenciális tömeggyilkos vagyok? Gates miért nem a harmadik világbeli országokba juttatta el a vakcináját, ha a népességcsökkentés a cél? Azokon a helyeken a legnagyobb a népességszaporulat, az európai ember már alig szaporodik, az öregek pláne, és ők voltak az elsőszámú célpont beoltásra.
“Könnyen lehet, hogy azóta már megtették ezt is, bár nem tudok róla.”
De miért nem tették már meg a legelején? Én úgy tudom voltak vizsgálatok ezt illetően, és nem volt különbség a kontrollcsoport és a vakcinázott csoport között.
Te barom en ott voltam a korhazban. A saját szemmmel lattam hogy tele van. Hogy nincs eleg nover. Hogy olyanok voltak azon osztalyokon akik elotte nem noverek voltak.
En kozepsulyos osztalyon voltam, csak az emeltünkon ket ilyen volt. Es egy 9emeletes korhazrol beszelunk egy 11000es varosban. Az en osztályomon kb 40en voltunk es a noverek 3orankent valtottak egymast, ketten.
Az hogy te elhiszed ezeket a bullshiteket amiket a fakenews hírekben olvasol tökéletesen mutatja az inkompetenciadat. Szoval azt sem lehet elhinni amit kerdezel.
"A Béres Csepp esetén nem találtam ilyen vizsgálatot. Van egy csomó más dolog, ami bizonyítottan okoz. Fogamzásgátlók, cigi, alkohol."
Ezek egyrészt nem gyógyszerek, másrészt nem titkolják a mellékhatásaikat, harmadrészt nem kényszerítik rá az embereket, hogy ezeket fogyasszák.
"Én is kinyilvánítom. Szerintem is csökkenteni kellene az emberek létszámát, mert a bolygó nem erre van méretezve. Most én is potenciális tömeggyilkos vagyok?"
Nem, de neked nincs is lehetőséged rá.
"Gates miért nem a harmadik világbeli országokba juttatta el a vakcináját, ha a népességcsökkentés a cél?"
Mert valójában csak a fehér emberek létszámát akarják csökkenteni. Mi fehérek túl értelmesek vagyunk ahhoz, hogy hosszabb távon irányítani lehessen minket.
"De miért nem tették már meg a legelején? Én úgy tudom voltak vizsgálatok ezt illetően, és nem volt különbség a kontrollcsoport és a vakcinázott csoport között."
Ha így van, akkor mégiscsak megtették már a legelején.
"Te barom en ott voltam a korhazban. A saját szemmmel lattam hogy tele van. Hogy nincs eleg nover. Hogy olyanok voltak azon osztalyokon akik elotte nem noverek voltak."
Bizonyítani persze nem tudod. Miért kellene hinnem egy névtelen fórumon egy random idegennek?
Én elhiszem, hogy a 2. és 3. hullám idején bizonyos kórházak (a fővárosban és pár nagyobb városban) tele voltak - mások pedig nem. Azt viszont nem tudhatja egy kórházban ápolt beteg - sőt még egy nem COVID osztályon dolgozó egészségügyis sem feltétlenül lát bele -, hogy mi miatt voltak tele.
Lehet pl. amiatt, hogy a járvány kezdete óta a fertőzötteket karanténba küldték, és addig nem látta őket orvos, sőt gyógyszert sem biztos, hogy kaptak, amíg súlyos állapotba nem kerültek. Akkor bekerültek a kórházba, de sokszor már késő volt. A használt gyógyszerekről, kezelésekről is kiderült, hogy nem mindig voltak hatásosak, esetleg még ronthattak is a beteg állapotán.
Itt van pl. a remdesivir, amit Magyarországon talán még most is használnak, és olyan mellékhatásai lehetnek, hogy ihaj (pl. légzési problémák). Tehát az sem biztos, hogy a COVID miatt kerültek lélegeztetőgépre betegek, és a lélegeztetőgépek kapcsán is lehetett érdekes dolgokat olvasni.
Az USÁ-ban kiderült, hogy a kórházak komoly pénzeket kapnak a koronás betegek után, tehát erősen érdekeltek abban, hogy sok legyen náluk a koronás beteg, nem nehéz kitalálni, milyen hatása van ennek. Ehhez hozzájönnek az oltási mellékhatások áldozatai is.
Influenzaszezpnban eddig is tömve voltak a kórházak, tehát ez nem újdonság. Ahogy azt is tudjuk, hogy egészségügyi dolgozókból már jó ideje hiány van. Az új eü. törvény miatt még távoztak pár ezren, most pedig a kötelező oltás miatt fognak. Hiába van x db intenzíves ágy, lélegeztetőgép, ha nincs elég ember hozzájuk. Az egészségügyet szépen lassan kivéreztették (nem csak nálunk), úgyhogy én nem vagyok túl optimista az előttünk álló időszak tekintetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!