Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek van arra esély,...

Szerintetek van arra esély, hogy Márki-Zay Péter nyerjen 2022-ben?

Figyelt kérdés
a többi ellenzéki jelölt vagy inkompetens, vagy egy rég leszerepelt figura. Szerintem Márki-Zay lenne az egyértelmű választás, de ezt vajon a tömeg is így látja?
2021. szept. 24. 11:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
58%

"Sem az előválasztáson, sem a rendes választásokon nem lenne esélye a fentiek miatt."

Ez így nem teljesen igaz, mert elvileg ha az előválasztást megnyeri és ő lesz a közös jelölt, akkor a 6 párt beáll mögé. Innentől kezdve pedig a 6 párt nyomhatja neki a propagandát ahogy a csövön kifér, és nagyon könnyen ismertté tehetik. A rendes választásokon olyan problémája biztosan nem lesz, hogy ne ismernék meg az emberek. Tenni fog róla az összefogás, hogy mindenki megismerje.

A probléma valóban az, hogy az előválasztást viszont nem fogja megnyerni. Rá szavaztam, őt tartomm a legjobb jelöltnek, de valóban több esélye van Karácsonynak és Dobrevnek is. Bár ha kettejük közül kellene választani, akkor Karácsony a szimpatikusabb, remélem ő fog nyerni ha kettejük között lesz a verseny.

2021. szept. 24. 12:02
 12/29 anonim ***** válasza:
17%

11#

" 6 párt beáll mögé. Innentől kezdve pedig a 6 párt nyomhatja neki a propagandát ahogy a csövön kifér, .."

Na elárulom neked, hogy már itt bukik az égész! Ugyanis ez pontosan nem így lesz!

2021. szept. 24. 12:17
 13/29 anonim ***** válasza:
36%
Jó volna egy Karácsony győzelem, mert végre az autópályákon is kilehetne jelölni biciglisávot!
2021. szept. 24. 12:18
 14/29 anonim ***** válasza:
35%
Majd ha bedugul az M0-ás akkor jön xMas és hangosbemondón odaszól: "Szálljanak ki a kocsiból és menjenek gyalog"
2021. szept. 24. 12:25
 15/29 anonim ***** válasza:
53%

Nekem csak az a bajom vele, hogy ő önmagában semmi. Amit ő mond nekem az a legjobb alternatíva, mert én inkább a kibrándult fideszes vagyok, de annyira nem vagyok kiábrándulva, hogy bárkire szavazzak, csak ne orbán legyen, mivel van bizony sok dolog, amihez inkább úgy állnak hozzá, amivel én jobban tudok azonosulni, plusz nekünk anyagilag is bejött az elmúlt 11 évük, csok nélkül is.

Na de MZP önmagában kevés. Ugyanaz a csapat fog mögötte állni, akikkel én nem tudok azonosulni. Hiába ő lesz az arc, nem az ő programja lesz megvalósítva úgysem. Meg majd tolnak valami belső válságot, aztán a helyébe ültetnek valaki mást és kész.

2021. szept. 24. 12:26
 16/29 anonim ***** válasza:
10%

15# jól látod, ez Gyurcsány B terve.

Az első az, hogy a két jelöltje ( Dobrev, Karácsony) bekerüljön a második körbe, onnan pedig tuti, hogy e kettő között dől el.

2021. szept. 24. 12:35
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha megnyerné az előválasztást, akkor 2022-ben neki lenne a legtöbb esélye Orbán ellen. Csak az a baj, hogy sajnos az előválasztást nincs sok esélye megnyerni. Mert azon leginkább csak a pártok elkötelezett hívei vesznek részt. Ők pedig valószínűleg egy olyan jelöltet fognak kihozni győztesnek, akinek Orbánnal szemben nem sok esélye lesz.
2021. szept. 24. 12:55
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van esélye. Ha bejut a második fordulóba, akkor el tudom képzelni, hogy a Momentum is beáll mögé, ahogy például Zuglóban is egyetértettek Hadházy kérdésében.
2021. szept. 24. 13:11
 19/29 anonim ***** válasza:
91%

Ha meglenne neki most a harmadik hely, akkor a Jobbik és a Momentum és mögé állna a második fordulóra, illetve maga MZP is agresszívabban vitázna…

Így megnyerhetné esetleg az előválasztás második fordulóját, élőben meg egyértelműen neki van a legnagyobb esélye Orbán ellen.

Igazából én azért szavaztam rá, mert míg karácsony az ígéreteinek 35 százalékát teljesítette, addig MZP 80 százalékát.

Karácsony 150 ígéretet tett, MZP csupán ötvenet…

Nem szid mindent ész nélkül amit a Fidesz valaha csinált, hanem amiben jó döntést hoztak, azt többnyire elismeri és főleg a korrupciójuk miatt szidja Őket.

Emellett pedig Ő a legtanultabb jelölt, 5 nyelven beszél, 5 diplomája van, közgazdász és villamosmérnök is…

Közgazdaságból doktorált is..

Valamint mind Kanadában, mind az Egyesült Államokban képes volt a piacról megélni.

2021. szept. 24. 13:19
 20/29 anonim ***** válasza:
73%

Én nem értem azokat az embereket akik benyalják ezt a Guyrcsány bábjai maszlagot.

Egyetlen jelölt van, aki Gyurcsány embere, ez pesig Dobrev Klára, mert ő a felesége.

Most őszintén. Szerintetek ha pl. Jakab Péter megnyeri mi lesz? Gyurcsány odamegy hozzá, hogy "na figyelj Petike ezt meg azt fogod csinálni, mert én ezt mondom"? Komolyan nem értem, akinek ennyi esze van. Jakab pl. simán joggal mondhatja azt, ha még így is lenne (de ez képtelenség amúgy, hogy irányítaná Gyurcsány), hogy "figyelj Feri, elmész te a jó ....ba, itt én vagyok a miniszterelnök nem te".

Szerintetek mégis mit tudna tenni Gyurcsány? Kilöveti vagy mi? Az, hogy néhány gyökérrel el lehet hitetni, hogy itt mindenki Gyurcsány, az is, aki nem is indul, csak Orbán a császár, meg ő a legjobb attól még teljesen életszerűtlen ez az egész. Bár aki benyalja, annak teljesen felesleges bármit magyarázni. 🤣🤣😍

2021. szept. 24. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!