Az hogyan van, hogy állítólag a Fidesz szétlopta az országot, ámbátor az ország aranytartalékát 30x-osára növelte 2010 óta?
Tízmilliós?
Milliárdos!
Itt annyiról van szó, hogy ebben a tekintetben egyik oldal sem különb a másiknál, ahogy ezt Gyurcsányéknál is láttuk...
Orbánék viszont több hasznot hajtottak az országnak mint a baloldal anno. Már csak a GDP/év mutató tekintetében, vagy akár a fent említett aranytartalék tekintetében is.
Következésképp ha valaki bemegy szavazni, akkor kicsit túl kellene emelkednie azon: " hát én ehhez nagyon nem értek, de lop a krumpli oszt akkor inkább a Gyurcsány"
Abban a mézes-mázzal megkent sz@@Rban, amit Márki-Zay elő szokott adni, nincsen semmi ami az én érdekeimet képviseli. De semmi!!!!
Akár tetszik akár nem, én nem fogok a globalista szélső jobbra szavazni!!!
Szíved joga arra szavazni akire akarsz, sajnos mindenkinek pont 1et ér a szavazata, bármennyire retardált.
De legalább a hazug propagandát ne nyomasd.
"Ennyi idő alatt 2. világháború után a porig rombolt Németország teljesen újjá épült és valósan láthatóan fejlődött."
Mert amerikai segélyprogram volt, Marshall-terv néven, aki minden háború sújtotta országnak járt, AMELYIK HAJLANDÓ VOLT együttműködni az Egyesült Államokkal.
A kettévágott Németország mindegyike hajlandó volt, míg akkoriban Magyarország nem.
A gyakorlatban az Európai Újjáépítési Program (European Recovery Program = ERP) kizárólag Nyugat-Európára korlátozódott, mivel Európa közép- és keleti része a Szovjetunió érdekszférájába került, és mereven szemben állt az USA-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!