Hol vannak a bizonyítékok az állítólagos Fidesz kémprogram botrányról?
Milyen bizonyítékokat vársz édes fideszes testvérem? Hogy mészaroslőrinc álljon ki egy performanszra és olvasson fel részleteket a lehallgatási jegyzőkönyvekből? Vagy jucus beismerje, igenis aláírt ilyen parancsokat?
Mi az az erkölcsi határ, amikor felállsz és elkezdesz gondolkodó, értelmes polgárként viselkedni??? Én pontosan érzem és tudom, hogy ha a torkodon egy műbránert lenyomnának, síkosítüót kérnél hozzá.
De ugye nem baj, ha ezt szóvátesszük?
2: Nem vagyok fideszes.
A kérdésre is van esetleg válaszod?
Sehol nincsenek bizonyítékok, mert nincs mire.
Ezer sebből vérzik a történet és hatalmas mesedélutánt kellett mellé keríteni, hogy egyáltalán bele lehessen valahogy keverni a kormányt.
Pedig megválaszoltam neked 2-esként.
Neked semmi nem lesz elfogadható bizonyíték, mert igenis hithű fideszes gyökérként egyetlen célod van: terelni, hazudni.
Tényszerű állítások vannak komoly nemzetközi portálokon. Azt állítod, elolvastad őket. Ezek szerint nem érted a leírtakat. Pedig olyan dolgokról beszélgetünk, amiket egy általános iskola 4-es gyerek is pontosan ért, ha akar.
7: "Tényszerű állítások vannak komoly nemzetközi portálokon"
Linkeled?
(A többi téves, színvonaltalan személyeskedésre nem reagálok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!