Ha Dobrev (Gyurcsányné) győz, azt a fidesz segítségével fogja tenni?
Az ellenzéki előválasztáson Dobrev győzelemre esetén biztos a Fidesz győzelem, akár 2/3-al is. Azt hallani éppen ezért, hogy sok fideszes megy el szavazni Gyurcsánynéra.
Más kihívó esetén Orbán viszont komoly bajba kerülhet.
Ezért nem STOP Gyurcsány, STOP Dobrev kampány van, inkább a fidesz beszél minden hülyeséget ahelyett, hogy 2010-es választási ígéretüket megtartották volna és Fletót elszámoltatták volna.
10# aha, értem...és miért lenne esélytelen??? Hmmmm... hát azért.
De a felesége jó lenne nem? Biztosan másképp csinálná??
Vagy valaki mást megint megpuccsol 1 év múlva...na akkor mi van?
Szóval akárhogyan is nézzük, az ellenzéki Összefogás győzelme okán Gyurcsány a hatalomba, illetve a közvetlen közelébe kerülne! Na ezt nem szabad hagyni!
Ez nem Gyurcsányról szól.
Nem unjátok még a gyurcsányozást?
15# persze, én meg bantu néger vagyok...
A főváros irányításában már ott ülnek a Gyurcsány kormány egykori miniszterei (Draskovics Gaál J Zoltán Gy Németh Erzsébet, stb).
Aztán Karácsony programja szinte totálisan a DK programja, aztán ha a sajtótájékoztatón Gyurcsány krákog, Karácsony megszeppen... folytathatnánk még.
De te ringasd magad ebben az álomvilágban.
A Fidesz nélkül is győz Dobrev, csak a szavazósátrak képeit kell megnézni mennyire jól mozgatja az átlagszavazóit (idősebbek) a DK.
Sajna az idősebbek jobban ráértek elmenni, mint sok dolgozó fiatal... és ezt a DK nagyon jól tudta. Ha nem lesz győzelem, legalább tele lesz a parlament DK-ssal. 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!