Ha Dobrev (Gyurcsányné) győz, azt a fidesz segítségével fogja tenni?
Az ellenzéki előválasztáson Dobrev győzelemre esetén biztos a Fidesz győzelem, akár 2/3-al is. Azt hallani éppen ezért, hogy sok fideszes megy el szavazni Gyurcsánynéra.
Más kihívó esetén Orbán viszont komoly bajba kerülhet.
Ezért nem STOP Gyurcsány, STOP Dobrev kampány van, inkább a fidesz beszél minden hülyeséget ahelyett, hogy 2010-es választási ígéretüket megtartották volna és Fletót elszámoltatták volna.
Ez ha nincs Gyurcsány, akkor nyerhetne az ellenzék egy lerágott csont.
A 2018-as választásokat Vona Gabóca meg a Széll Dettike cseszte el.
Gyurcsány sehol nem volt.
Nem! Mivel én mint Fideszes el se megyek erre a bolhacirkuszra.
2. Tegnap az egyik DKs nyilatkozta(444), hogy a Klári vezet és esélyes hogy nem lesz 2. forduló mert 50% felett van…Sajnos esélyes mert elég sok DKs-t ismerek…és ők is azt mondják hogy Klárival lehet nyerni csak.
Jakab elvágta magukat náluk, Márki is a múltkori Gyurcsányozással meg Dobrevezéssel, hogy nem nyerhet, a Partizánban. Akkor még FGYA maradt, bár ha mindenkép közülük kell választani akkor FGYA
A jövő évi választáson nagy szükségünk van, minden egyes jobboldali ember szavazatára, ne szavazzuk már vissza a 2002-2010-es korszakot!
Szerintem nem. A forgatókönyvet az Apró villában írták...ott már tudják, hogy ki lesz Orbán kihívója.
Szerintem Karácsony, vagy Dobrev... mindkettő keményen Gyurcsányista.
Azt nem értem, hogy az ellenzéki szavazók miért nem látják, hogy Gyurcsány terve az, hogy az első háromban neki 2 embere legyen. Onnan az egyik visszalépésével tuti a végső győzelem vagy Karácsonynak, vagy Dobrevnek.... ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!