Szimplán egy felmérés. Kire szavasztok az ellenzékben?
Én szavazóbiztos voltam sátorban hétfőn, sok öreg jött és sajnos azok közül senki nem szavazott Márki-Zayra. (Nem takarták el a lapot és előttem ikszelték be)
Gondolom ez országos tendencia, borúlátó vagyok, hogy Márki-Zay bekerül-e a top 3ba. Egyébként Jakab Péterre sem szavaztak sokan, Dobrev és Karácsony volt a sztár.
Sok ismerősöm, aki szintén sátrazott, kb. ugyanezt mesélte. Jönnek az idősek, leszavaznak Dobrevre, összejön neki 150 szavazat, míg a többieknek ilyen 30-40-50. Viszont erre szokták mondani, hogy a fiatalok inkább a netes szavazást választják, ami eléggé hihető, tekintve, hogy már tegnap is alig volt szabad hely a regisztrációra.
Thürmer Gyula az egyetlen aki a baloldalon hiteles lehet. A többi mind levizsgázott és már rég bemutatkozott tolvaj, akik soha nem adtak, hanem elvettek.
Még ha látszólag adtak is valamit, annak a dupláját veyték vissza.
Az ellenzéki pártok közül bárki is pozícióra jutva olyanok kezébe játssza át, olyan veszi el tőlük a vezető pozíciót, aki már csinált ilyen puccsot 2004-ben Medgyessyvel!
Akiket dühödten próbált elzavarni a magyar nép már 2006 őszén, hogy aztán 2010 tavaszán teljes erővel elsöpörjük őket végleg, és több esélyt ne kaphassanak soha többé!
Most megint próbálkoznak Magyarország ellen törni, hogy idegen bevándorlók országává tegyék, akiket nekünk magyaroknak kell majd eltartani, mint ahogy most kint nyugaton történik.
Aki ott merészel szólni ellene, az elveszíti a munkáját, jó ha nem kerül érte börtönbe! Ilyen szégyen lett mára nyugaton a szólásszabadság!
Ha a hazug baloldal jut vezető szerephez, akkor brüsszeli érdekű vezetés vár ránk, ahol tudjuk, hogy a nemzetállamokat teljesen eltakarítják, ellehetetlenítik.
Az itt élő embereket kiszolgáltatott rabszolgává degradálják.
A választási kampányok alatt mindig ígérgettek Gyurcsányék, most is azt teszik, ahogy esetleg kormányra kerülve mindennek épp az ellenkezőjét tették minden alkalommal.
Most már két Gyurcsány tör Magyarország ellen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!