Valóban most esélye van az ellenzéknek?
Figyelt kérdés
Fideszes ismerőseim is kezdenek félni, hogy lehet baj lesz, valahogy mintha lenne egy negatív közhangulat az országban.... a kampány is most meglepően elég erős ezzel az ellenzéki előválasztással..
Ahol lakom ott látom hogy a Fidesz stop Gyurcsány standján senki nincs, ott állnak egyedül... Az ellenzéki összefogásnál pedig kmes hosszú sorok állnak mindig
2021. szept. 22. 14:03
11/15 A kérdező kommentje:
2021. szept. 22. 14:29
13/15 anonim válasza:
"Ahol lakom ott látom hogy a Fidesz stop Gyurcsány standján senki nincs, ott állnak egyedül..."
Detto, egyszer ezek a görények bemerészkedtek a II. kerületbe, de kb mindenki kinevette őket. Plusz senki nem ment oda. Azóta már el is tűntek.
14/15 anonim válasza:
Én azt hiszem, hogy Karácsony főpolgármesteri ténykedése - Gyurcsány jelenléte és Jakab alpári bohócmutatványai mellett - azért megnyugtató lehet egy Fideszes szavazónak az újabb kétharmad, devlegalább a sima győzelem tekintetében.
15/15 anonim válasza:
Haha, a múltkor másfél napon keresztül magyaráztam itt valakinek, hogy a Nézőpont meg a Századvég mekkora hülyeségeket mér. Akkor sem hitték el nekem, most sem hiszik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!