Kb. 2002-től lévő kormányok miért nem tudnak olyan demokratikusak lenni mint amelyek a rendszerváltástól 2002-ig voltak?
már a 80as években szétlopták az országot, a dolláradósságot nem antall vette fel
ne hazudozzatok bolsik
"hogy társadalmasítsuk legalább a stratégiailag fontos ágazatokat, itt kárityálnának"
a fidesz pontosan ezt csinálta, te ostoba görögdinnye, és ti voltatok azok akik a hányadákotokban fulladoztatok
22 Ne hazudj, a '80-as években nem volt privatizáció ^^
23 A-a, mindent magánosítanak, az egyházaknak is rengeteg társadalmi tulajdont lepasszoltak. :) Egyébként ha államosításokat akarsz, akkor nem vagy te véletlenül bolsevik? :D Nem kicsit vagy skizofrén.
te hazudozol, de minimum ostoba vagy
esetleg nézz utána borvendég zsuzsanna történész könyveinek, aki pontosan ezzel foglalkozik
"Egyébként ha államosításokat akarsz, akkor nem vagy te véletlenül bolsevik?"
a bolsevikok ti vagytok, és LOPNI akartok első sorban, az már csak a körítés, hogy magán vagy állami vagyonból
A-a, nem volt privatizáció a rendszerváltás előtt, hiába hazudgálsz. ;)
Skizo vagy. A bolsevikokat szidod, miközben a fidesznek azért tapsikolsz, mert (tévképzeted szerint) államosítanak. Igazi jobber skizomajom vagy. ^^
betegesen hazudozol :D a könyveket máris sikerült elolvasnod?
vagy csak a bolsevik főnökeidet véded kognitív disszonanciával?
ostoba görögdinnye
Melyik TSZ-t privatizálták a '80-as években? :) Csak nem tán Antall-ék verték szét a TSZ-eket, és kezdtek kárpótlási jegyeket osztogatni? ^^
Jajj, a görögdinnye. :D A jobber politikai analfabéta, aki annyit nem tud, hogy politikailag nem létezik semmilyen görögdinnye. :D Én vörös vagyok. Nem belül, hanem mindenhol. A zöldek pedig szintén nyíltan hangoztatják a baloldaliságukat.
Hülye majomjobber.
az hiányzott az antall kormány idején, amit elloptak a főnökeid görögdinnye
el kéne olvasi a könyveket, de mivel tudom, hogy körülbelül egy középső csoportos óvodás szintjén állsz, ezért vannak a youtubeon is tartalmak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!