Tényleg így volt?
Ekkor még fiatal voltam(2005-be születtem),de tényleg ennyire szar volt a helyzet?
Tény hogy sokkal kevesebet ert egy fizetés es sokkal nagyobb volt a munkanélkúliség.
Arrol nem is szolva hogy két kapavágást nem csináltak a városunkba a szocik 3 cikklus alatt.
Az elmult 10 évben teljesen újra aszfaltoztak a fontosabb utak a rendszerváltas ota előszőr. Rendbe hozták a járdákat, parkokat, középúleteket, iskolát es ovodát. A parkokba a fű nyírva, virágok es fák ültetve, nem a méteres gaz mint akkor.
Nem tudom mashol mi van de nálunk most van gazdaja a városnak es a 90es évek óta elöszőr normalisan meg lehet élni a fizetésből de félre is lehet rakni.
Ezt úgy mondom hogy 2002 es 2006ba szocikra szavaztam de ezen már elgondolkozik az ember.
Ha ezek mindent ellopnak, akkor nem tudom azok mit csinaltak!
#4, az kemény, nekem nem nagyon vannak 1-6 éves koromból aktuálpolitikai emlékeim.
Inkább arról, hogy fürdés közben a kádba sz.rtam és el akartam kezdeni játszani a nuggettel, mire anyukám kiragadott.
A szarkazmus fogalmát ismered?
Én azt tudom, hogy a 2000-es évek közepén "csóró egyetmistakent" diakmunkabol kerestem annyit, mint ma egy minimálbér. Pedig azóta kb 100% infláció volt. Simán ki tudtam volna fizetni egy albérletet és maradt volna annyi, hogy ne haljak éhen. Ezt ma nehéz lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!