Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek így lesznek...

Az ellenzékiek így lesznek egyre ostobábbak illetve élnek lázálmokban?

Figyelt kérdés

A HVG-n időnként bele szoktam olvasni a kommentekbe.

Egymást hergelik egyre vadabbul és azt lehet érezni, hogy egyre inkább azt hiszik, hogy ez az ország többségének a véleménye.

Mivel nyilván sok hasonlót olvasnak meg ezt is szeretnék hinni egy idő után eltorzul a valóságérzetük és már azt is hiszik, hogy ez a többség.

Aztán amikor négy évente megint veszítenek akkor nem értik, hogy mi történt, biztos csalás, mert hát az ország nagy része mögöttük áll.

Illetve egyfolytában lázítják egymást és a vadabbnál vadabb gondolatokat írják le.

A beszűkült gondolkodás miatt illetve a frusztrált tehetetlen düh miatt pedig egyre ostobábbak lesznek.

Szerintem erősen megfigyelhető.

Értelmes gondolat nincs. A Fideszt, de főleg Orbánt szidni tudják csak, mert ahhoz nem kell gondolkodni illetve izgatottan ugranak Gyurcsány, Jakab, stb... minden megszólalására és istenítik ezeket.

2021. szept. 21. 08:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

#29. "Tehát azt állítod, ha azt mondom, hogy egy szám páros ÉS prím, akkor az ekvivalens azzal, hogy csak azt mondanám, hogy páros."

Csak tudod, te itt nem matematikai tételeket írsz, hanem politikai véleményeket. Ez nagyon nagy kettő. Utóbb meg próbálod úgy beállítani, hogy ha figyelembe vettem volna mindkét általad írt feltételt (edukált és tájékozott), akkor már nyilván igazad is lenne. Pedig én is leírtam már, hogy nem azért nincs igazad, mert én valamiféle tévedés miatt véletlenül csak az edukációt vettem figyelembe. Ennyire azért nem vagy bonyolult, ne hízelegj magadnak! :)

"Hú, hallod, ilyenkor még suliban kéne lenned nem? Mert ez kb. egy 4.-es értelmi szintje, amit itt bemutattál."

Igen, a klasszikus örökszűz matekos visszavágások, már vártam. Ehhez képest később csak sikerült leírni, hogy "bújkálnak", de már mást küldenél az iskolapadba, mi? :)

Nézd, nem szándékozom tovább vitatkozni, mert elolvasni is kár a butaságaidat. Hogy akkor most az orvosprofesszor vélhetően edukált-e vagy sem, ezt sem kívánom tovább folytatni, bár megjegyezném, hogy a professzor természetesen nem annyit jelent, hogy papírt szerzett, de te ezt ugyan honnan is tudhatnád...pedig elég lenne csak abba belegondolnod, hogy neked is van diplomád, mégsem lettél attól az. Mindegy. Ahogy a 30-as válaszoló is írja, itt én is elengedem a dolgot, nincs értelme folytatni.

"engem hülyézel megállás nélkül"

Ez egyébként nem szokásom. Úgy indultunk, hogy te ostobáztál le engem, holott ezt inkább én írhattam volna. Ilyenkor mit vársz? :)

2021. szept. 21. 15:39
 32/34 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, hogy a megfelelő liberális edukáltság és a megfelelő érzékenyítés együtt ami képes elérni a célt a hormonkezeléssel együtt, ami után terelhető a fehér nyáj a kívánt irányba.
2021. szept. 21. 16:35
 33/34 anonim ***** válasza:

Ezt hívják úgy, hogy hazugság.

"Csak tudod, te itt nem matematikai tételeket írsz, hanem politikai véleményeket."

Nem véleményt írtam, hanem egy tényt. Az meg hogy politikai, annak semmi köze ehhez.

Pénzügyi helyzetben is akkor tud valaki felelős, jó döntést hozni, ha rendelkezik megfelelő edukációval és információval. Lehet valaki rettentő okos, de ha egy hitellel kapcsolatban nem ismeri az adott hitel jellemzőit, akkor nem fog tudni jó döntést hozni.

Ez amúgy kb. mindenki fel tudja fogni, akinek egy csöpp esze van.

"Igen, a klasszikus örökszűz matekos visszavágások, már vártam."

Jaj, istenkém...

A visszavágásnak semmi köze a matekhoz. Az állításodnak van hozzá köze, amiből kiderült, hogy nem ismered az ÉS logikai kapcsolatot.

"Ehhez képest később csak sikerült leírni, hogy "bújkálnak", de már mást küldenél az iskolapadba, mi?"

Igen, ha valaki diskalkuliás azt röhögd majd ki. :DDDD

Az amit mondtam egy elég egyszerű tananyag. Én tudom, hogy egy csomó mindent több diplomám ellenére sem tudok leírni.

"Nézd, nem szándékozom tovább vitatkozni, mert elolvasni is kár a butaságaidat."

Ha szerinted vita volt a mellébeszélésed, akkor ott komoly gondok vannak.

Mellesleg a vita meg középiskolás anyag, amivel szintén tisztában kellene lenned.

Mondjuk az is cuki, ahogy egyszer sem cáfoltál engem.

"Ez egyébként nem szokásom. Úgy indultunk, hogy te ostobáztál le engem, holott ezt inkább én írhattam volna. Ilyenkor mit vársz?"

Nem, én abban a stílusban válaszolok, ahogy nekem írnak.

Ha van egyetlen dolog, ami nem tetszik, akkor magadban keresd a hibát. Addig írok tisztelettudóan, amíg nekem is úgy írnak.

2021. szept. 23. 10:28
 34/34 anonim ***** válasza:

#33. Érdemben már nem szeretnék reagálni, szerintem már túl vagyunk rajta. Nem értünk egyet, tiszta sor, nem futnám tovább ugyanazokat a köröket. Csak néhány magyarázat még.

"Igen, ha valaki diskalkuliás azt röhögd majd ki."

Szerintem diszgráfiára gondolsz.

"Az amit mondtam egy elég egyszerű tananyag. Én tudom, hogy egy csomó mindent több diplomám ellenére sem tudok leírni."

Itt viszont elnézést kell, hogy kérjek, természetesen nem szándékoztam ezzel viccelni. Mivel egyébként az írásképed azt az egy szót leszámítva teljesen rendben lévőnek tűnik, szimplán figyelmetlenségnek, elírásnak gondoltam (ami pont kapóra jött az általános iskolai beszólásodhoz, mert bármilyen meglepő, nekem is több diplomám van).

"Nem, én abban a stílusban válaszolok, ahogy nekem írnak."

Itt pedig szerintem abban lesz a félreértés, hogy valamelyik korábbi hozzászólóval azonosíthattál, amikor először írtam neked. Az én szemszögemből nézve épp én vettem fel a te stílusod, amikor leostobáztál, én kizárólag ezt követően engedtem meg magamnak veled szemben bármilyen személyeskedést (merthogy mindig így szoktam, más esetben soha).

2021. szept. 23. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!