Igaz lehet, hogy nagyon beszívták most az ellenzékiek? (hackertámadás)
Állítólag a Kínai Kommunista párt áll a támadás mögött. És most akik részt vettek az előválasztáson, nagyon megszívták. Megszerezték az adataikat, belekerültek egy adatbázisba, és úgy lehetetlenítik el a további életüket Magyarországon amennyire csak lehet. Tehát ők lesznek azok akiket elsőre kirúgnak, ők nem fognak kapni normális melót, sehonnan se hívják majd vissza, stb.
Legalábbis haverom azt állítja, hogy most bekeményít a kormány is és a kínaiak is. Lehet ebben igazság? Az ellenzékieknek már nem nagyon lehet normális életük itt?
Hiába szórakoztok, a Fidesz lepaktál a Kínai Kommunista Párttal, nagyon sok dologba beleszólásuk van már.
Én annyira beparáztam azon amit haver mondott, hogy el sem fogok menni a rendes választásokra sem, mert azt is feltörhetik a kínaiak és listázhatnak.
Én azt hallottam, hogy a marslakók voltak. És most, akik részt vettek az előválasztáson, nagyon megszívták. Megszerezték az adataikat, belekerültek egy adatbázisba és úgy lehetetlenítik el a további életüket Földön, amennyire csak lehet. Tehát ők lesznek azok, akiket elsőre teleportálnak, ők nem fognak kapni normális űrhajót, sehonnan se hívják majd vissza, stb.
Legalábbis az idegen haverom azt állítja, hogy most bekeményít a kormány is és a masrlakók is. Lehet ebben igazság? Az ellenzékieknek már nem nagyon lehet normális életük itt a Földon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!