Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád az oltatlanok...

Támogatnád az oltatlanok jogainak széles körű lekorlátozását?

Figyelt kérdés

Tehát pl. egy oltatlan az ne mehessen semmilyen zárt térbe ami nem létszükségletű úgymond, tehát éttermekbe, kocsmákba, konditermekbe, mozikba, de még barkács, elektronikai boltokba meg ilyenekbe sem. Küldjön oda valakit aki be van oltva. Továbbá ne utazhasson repülőgéppel az országból se ki se be senki csak oltottak.

A maszkviselés visszavezetése övön aluli lenne, mert azt az oltottaknak is ugyanúgy kellene hordaniuk, mert bizony ugyanúgy megbetegszenek mint mindenki más, így ugyanolyan gazdatestek, akikben ráadásul még erősebben mutálódik a vírus. De a korlátozások megoldhatóak lennének.

Ti támogatnátok? Én oltatlanként is támogatnám ezt, mert pontosan tudom, hogy nem én fogom megszívni vele, hanem a szolgáltatók/vállalkozók.

2021. szept. 20. 00:20
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
81%

"Persze, életünk végéig oltsunk, korlátozzunk, bújkáljunk, mint valami genetikai selejt."

Hát ez az,évente hány millió csonttörés van a világon.

A nagyrésze megelőzhető lenne ha mindenki sisakban, könyök ,térd és lábszárvédőt hordana egész nap élete végéig.

De nem vagyunk hülyék.

2021. szept. 21. 11:32
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Aki korlátozná, annak üzenem hogy rohadjon meg.
2021. szept. 21. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!