Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád az oltatlanok...

Támogatnád az oltatlanok jogainak széles körű lekorlátozását?

Figyelt kérdés

Tehát pl. egy oltatlan az ne mehessen semmilyen zárt térbe ami nem létszükségletű úgymond, tehát éttermekbe, kocsmákba, konditermekbe, mozikba, de még barkács, elektronikai boltokba meg ilyenekbe sem. Küldjön oda valakit aki be van oltva. Továbbá ne utazhasson repülőgéppel az országból se ki se be senki csak oltottak.

A maszkviselés visszavezetése övön aluli lenne, mert azt az oltottaknak is ugyanúgy kellene hordaniuk, mert bizony ugyanúgy megbetegszenek mint mindenki más, így ugyanolyan gazdatestek, akikben ráadásul még erősebben mutálódik a vírus. De a korlátozások megoldhatóak lennének.

Ti támogatnátok? Én oltatlanként is támogatnám ezt, mert pontosan tudom, hogy nem én fogom megszívni vele, hanem a szolgáltatók/vállalkozók.

2021. szept. 20. 00:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
37%
Én oltototakkal nem akarok közös térben tartózkodni, lagállbis azokkal semiképpen nem, akiket a nyugati génkoktélokkal oltottak. Mert a shedding miatt ha egy légtérben kerülök velük tüszögök, kipriosodok, megfájul a fejem, szóval én inkábbb az oltottakat korlátoznám, mert szanaszét dobálják a proténokat
2021. szept. 20. 09:54
 22/32 anonim ***** válasza:
93%
" Vagy leállítják pl. a teljes vendéglátást, vagy kizárják belőle az oltatlanokat" Teljesen ökörség enne lezárnia vendéglaátast. a legtöbb koronafertözés otthon priváttérbe történik. Lockdown lezáras esetén az étetrem ehlyett m´´eg jobban átrmennének az összejövetelek a magánha´zakba/laka´sokba, ami még nagyobn fertöze´s veszély
2021. szept. 20. 09:57
 23/32 anonim ***** válasza:
85%

"megfelelo oktatas kell, bemutatni nekik hogyan is mukodik, mik a mellekhatasok egyszeru de jol kommunikalt statisztikak, akar bemutatni hogyan zajlik a gyartas, teszteles stb. mert a Nagy Feronak meg a Nacsa Olivernek en se hinnem el plakatokrol h ez milyen jo."

Nem tudod felfogni h például én azért nem veszem fel mert nem hagyom h olyanra kényszerítsenek amit nem akarok?Nem engedek a zsarolásnak és annak h a megélhetésem elvesztésével fenyegetnek!Ha ezt most hagyom akkor áttérünk egy zsarolásalapú "rendre".

Ha nem lenne oltás hanem mondjuk azt követelnék meg h csak az mehet dolgozni aki minden reggel f@szt rajzol a homlokára akkor is ellenálnék nekik.

Itt nem az oltás hatásosságán van a hangsúly hanem a kényszerítésen ami elfogadhatatlan!!!

Egészséges emberek veszítik el ok nélkül a munkahelyüket mert "oltásverseny" van!

Köszönöm ,ebből én nem kérek!

2021. szept. 20. 15:01
 24/32 anonim ***** válasza:
5%
Én támogatom, ha a Földön mindenki beoltatta volna magát, akkor már eltűnt volna a koronavírus.
2021. szept. 20. 15:21
 25/32 anonim ***** válasza:
89%
#24 Nem tűnt volna el, mert az oltás még a hivatalos propaganda szerint sem véd a megfertőződéstől.
2021. szept. 20. 16:51
 26/32 anonim ***** válasza:
17%
Viszont az oltottak között alacsonyabb a súlyos fertőzések aránya.
2021. szept. 20. 17:06
 27/32 anonim ***** válasza:
93%

"Viszont az oltottak között alacsonyabb a súlyos fertőzések aránya."

Amikor még nem volt oltás akkor is közel.99%-os volt a GYÓGYULTAK aránya.

Most h a járvány lecsengőben van és a lakosság több mint a fele elvileg védett az oltás miatt,akkor mi a fenének kell zsarolni az embereket?

Hol van ahhoz egy 99%-os GYÓGYULÁSI arányú a teljes népességen átment vírus ahoz h kihúzzuk a lábuk alól a talajt azoknak akik nem kérik az oltást?

Az h kitiltják őket mellékes helyekről mint kocsma stb.de hogy elvenni az állásukat,megélhetésüket,egzisztenciájukat,derékba törni a karrierüket az azért már felér egy gyilkossággal.

Aki lassan két év alatt nem oltatott az nem akar és kész ,felnőtt emberek mérlegelték h nekik megéri-e és vállalják a kockázatot,aki meg be van oltva az meg elvileg védett,akkor meg mi a francnak kell az embereket kizsarolni?

Ez az egész csak arra megy ki hogy megtörjék és beidomítsák a társadalmat és engedelmességre kényszerítsék.Elveszik az emberektől a jogaikat aztán csepegtetnek belőle aljas feltételekkel!

2021. szept. 20. 17:33
 28/32 anonim ***** válasza:
79%
#26 Ez egyrészt nem igaz - most, 60% körüli átoltottság mellett nagyjából annyian vannak kórházban, illetve lélegeztetőgépen, mint tavaly ilyenkor 0%-os átoltottság mellett -, másrészt egyáltalán nem függ össze azzal, hogy eltűnne-e a vírus, ha mindenki be lenne oltva.
2021. szept. 20. 17:47
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg az oltottak is járhatnak ám úgy h az x-y "variánsnál"már a három eddigi oltást is semmisnek tekinthetik és ugyanúgy elveszik a jogaikat mint az oltatlanoknak.Ha ez a zsarolás így folytatódik lehet hogy jövő nyárra már csak a 4-5-6 -os oltás kap védettségit...Az első oltásokat már most sem nézik semmibe.

Az oltottak hanyadik kizsarolt oltásnál fognak feleszmélni 7? 8? 12?

2021. szept. 20. 18:14
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Persze, életünk végéig oltsunk, korlátozzunk, bújkáljunk, mint valami genetikai selejt. Ez az élet, betegségek vannak, vírusok, halál, fel kéne fogni, aztán leállni ezzel a sok hülyeséggel. Mert ez nem élet.
2021. szept. 21. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!