Támogatnád az oltatlanok jogainak széles körű lekorlátozását?
Tehát pl. egy oltatlan az ne mehessen semmilyen zárt térbe ami nem létszükségletű úgymond, tehát éttermekbe, kocsmákba, konditermekbe, mozikba, de még barkács, elektronikai boltokba meg ilyenekbe sem. Küldjön oda valakit aki be van oltva. Továbbá ne utazhasson repülőgéppel az országból se ki se be senki csak oltottak.
A maszkviselés visszavezetése övön aluli lenne, mert azt az oltottaknak is ugyanúgy kellene hordaniuk, mert bizony ugyanúgy megbetegszenek mint mindenki más, így ugyanolyan gazdatestek, akikben ráadásul még erősebben mutálódik a vírus. De a korlátozások megoldhatóak lennének.
Ti támogatnátok? Én oltatlanként is támogatnám ezt, mert pontosan tudom, hogy nem én fogom megszívni vele, hanem a szolgáltatók/vállalkozók.
"Kisfiam"!
Ezt a kérdést majd az után tedd fel, amint valamelyik gyártó, és a Magyar kormány FELELŐSSÉGET VÁLLAL az oltás, és mellékhatásaival szemben!
Addig meg verd a saját faxoddal a csalánt, ne az enyémmel!
15
Bármi amire kényszerrel veszik rá az embert,még ha esetleg a kényszerítőket a jó szándék vezérli is, az elfertőződik.
Avagy:
"A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve."
#13, #15-nek:
Vigyen!
És bekaphatja!
Az erőszakos oltás élet-ellenes támadásként is értelmezhető, és az önvédelem jogos! Majd akkor nem lesz élet, vagy testi épség ellen irányuló, ha valaki vagy valakik felelősséget vállalnak!
Én meg köteleznélek hogy fogj a fejedhez egy ismeretlen pisztolyt, és húzd meg a ravaszt. Bár én tudom hogy üres, de ha mégiys agyonlövöd magad mert tévedtem, az a te bajod! De ha nem vagy hajlandó, mész a sittre vázze!
Hogy tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!