Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád az oltatlanok...

Támogatnád az oltatlanok jogainak széles körű lekorlátozását?

Figyelt kérdés

Tehát pl. egy oltatlan az ne mehessen semmilyen zárt térbe ami nem létszükségletű úgymond, tehát éttermekbe, kocsmákba, konditermekbe, mozikba, de még barkács, elektronikai boltokba meg ilyenekbe sem. Küldjön oda valakit aki be van oltva. Továbbá ne utazhasson repülőgéppel az országból se ki se be senki csak oltottak.

A maszkviselés visszavezetése övön aluli lenne, mert azt az oltottaknak is ugyanúgy kellene hordaniuk, mert bizony ugyanúgy megbetegszenek mint mindenki más, így ugyanolyan gazdatestek, akikben ráadásul még erősebben mutálódik a vírus. De a korlátozások megoldhatóak lennének.

Ti támogatnátok? Én oltatlanként is támogatnám ezt, mert pontosan tudom, hogy nem én fogom megszívni vele, hanem a szolgáltatók/vállalkozók.

2021. szept. 20. 00:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
15%
Támogatod vagy sem ahogy jön a 4. hullám úgyis ez lesz a következő korlátozási fokozat. Vagy leállítják pl. a teljes vendéglátást, vagy kizárják belőle az oltatlanokat. Egyre többen vették fel az oltást (és kellene neked is szerintem tiltakozás helyett) így csökkenni fog a tiltakozók száma is. Főleg hogy politikailag nem is tudnak hova csapódni, mivel az ellenzék is oltáspárti.
2021. szept. 20. 01:29
 12/32 anonim ***** válasza:
9%
Hogyne.Persze.De ez nem elég.Az élelmiszert árusító boltokban se fogadja őket nyitott ajtó.Az oltatlanok csak egymást ehessék!
2021. szept. 20. 06:26
 13/32 anonim ***** válasza:
58%

"Kisfiam"!

Ezt a kérdést majd az után tedd fel, amint valamelyik gyártó, és a Magyar kormány FELELŐSSÉGET VÁLLAL az oltás, és mellékhatásaival szemben!

Addig meg verd a saját faxoddal a csalánt, ne az enyémmel!

2021. szept. 20. 06:44
 14/32 anonim ***** válasza:
92%
Kaptam oltást, de ilyen fasságokat nem támogatnék semmiképpen, tönkre is menne az ország ebbe. Ja meg engedjük már el ezt a lezárósdi korlátozás mániát, itt az oltás és 10 féle gyógyszer erre a szarra, ideje lenne újra normálisan élni nem a lambdadeltakappagamma ultradupla mutáncsoktól rettegve lezáratni...
2021. szept. 20. 06:53
 15/32 anonim ***** válasza:
16%
Ne szórakozzunk, legyen kötelező az oltás. Aki nem megy oltatni, azt vigye a rendőr.
2021. szept. 20. 07:02
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

15

Bármi amire kényszerrel veszik rá az embert,még ha esetleg a kényszerítőket a jó szándék vezérli is, az elfertőződik.

Avagy:

"A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve."

2021. szept. 20. 07:54
 17/32 anonim ***** válasza:
79%
Nem támogatom a diktatúra fokozását. Főleg akkor, ha értelme sincs, hiszen a gyakorlatban az oltottak terjesztik a legjobban a vírust.
2021. szept. 20. 08:01
 18/32 anonim ***** válasza:
84%

#13, #15-nek:

Vigyen!

És bekaphatja!

Az erőszakos oltás élet-ellenes támadásként is értelmezhető, és az önvédelem jogos! Majd akkor nem lesz élet, vagy testi épség ellen irányuló, ha valaki vagy valakik felelősséget vállalnak!

Én meg köteleznélek hogy fogj a fejedhez egy ismeretlen pisztolyt, és húzd meg a ravaszt. Bár én tudom hogy üres, de ha mégiys agyonlövöd magad mert tévedtem, az a te bajod! De ha nem vagy hajlandó, mész a sittre vázze!

Hogy tetszik?

2021. szept. 20. 08:11
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem támogatnám. A szabadságot támogatom, és abba nem fér bele ilyesmi.
2021. szept. 20. 08:37
 20/32 anonim ***** válasza:
88%
Oltatlan vagyok, és felőlem akár jöhetne is. Sosem mentem ilyen helyekre, szóval ez nem lenne korlátozás.
2021. szept. 20. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!