Szerintetek mi a VALÓDI oka az előválasztási rendszer leállásának/leállításának?
Választási trükk, hangolás. Elő lehet majd adni a szokásos "erős képet", arról, hogy a gaz kormány direkt "hekkelt" (az idősek majd azt hiszik, hogy a halakról van szó), meg náculgatott, és a pici aranyos és áldozat ellenzéki "szabadságharcosok", mennyire nemesek is emiatt.
Régi trükk ez. Várom mivel múlja alul majd ezt a kormány. Mert úgyis alul fogja, amire még suttyóbb ellenzéki reakció érkezik. A legszarabb úgy is az lesz aki utoljára szólal meg, mert ezek csak alulmúlni tudják egymást.
He,szánalmas egy banda és ezek akarnának kormányozni...
"A fideszes/ruszki hekkerek próbálnak keresztbe tenni."
Az előbb még nem úgy volt,hogy túl népszerű volt az előválasztás és egyszerre akartak rengetegen leszavazni?
Döntsétek már el!
:D :D :D
Igen, 14
érezhető, amikor akcióba lendülnek... nm baj, a jegenyefák sem nőnek az égig!
Mi az oka?
Az, hogy egy dilettáns, hozzá nem értő banda, jobban mondva, csürhe végzi az egész előválasztást.
Ezeknél csoda ha bármi is működne.
Hétfőn se lesz ez jobb, ne legyen illúziótok.
Speciel én nem tartottam sokra ezt az egész ellenzéki összefogást,de azért nem hittem volna,hogy már az első nap befosik a rendszer,hogy ennyire borzalmas lenne a műsor.
Na de mindegy,csak ne ők jussanak kormányra.
Én akkor is azt mondom, hogy ez az ellenzèki komèdia, annyira sz#r, hogy màr jó.
Feldobtàk a szombat délutánom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!