Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megbukott a kamugép?

Megbukott a kamugép?

Figyelt kérdés

Nógrádi györgy az ormányközeli kamu-szakértő, aki, mint kiderült, NEM németország szakértő és nem is biztonságpolitikai szakértő, ahogy azt hazudta magáról, csak egy sima idegenvezető. De az is kiderült, hogy lemondott a posztjáról, nehogy sittre kerüljön.

Az ilyen embereket miért futtatja, és fizeti közpénzből az orbán nevű féreg?

További itt:

[link]

és itt:

[link]

2021. szept. 18. 15:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%
Annyi egészen biztos, hogy Nógrádi György többször mondott igazat, mint a 444.
2021. szept. 18. 15:45
 12/25 A kérdező kommentje:

Nem akartak részletesen nyilatkozni, de többen utaltak arra, hogy a döntésükben szerepet játszott, hogy a Direkt36 feltárta: a kormányközeli politikaelemző intézetnél a vezetőség szívesen költötte a közpénzt például luxusutazásokra, az igazgató egyre magasabb fizetésére, drága tárgyakra, PR-szerződésekre. Többen hangsúlyozták, hogy már nem állnak kapcsolatban Antall Péter igazgatóval (a néhai miniszterelnök fiával).

A Direkt36 májusban mutatta be az AJTK költekezésének visszásságait, a szervezetet eddig csaknem ötmilliárd forinttal támogatta az Orbán-kormány az adófizetők pénzéből. Belső dokumentumok, pénzügyi beszámolók és az alapítvány ügyeit közelről ismerő források információi alapján többek között arról írt a Direkt36, hogy az AJTK vezetése évente 15-20 külföldi munkautazást bonyolított, és ezeken rendszerint luxushotelekben szálltak meg. Időnként alapítványi pénzből költöttek magánkirándulásokra, magánkórházra, professzionális fényképezőgépekre és márkás bőröndökre is.

2021. szept. 18. 15:46
 13/25 anonim ***** válasza:
Értem én, hogy index.hu, meg minden, de ez a Dezső gyerek nem épp az igazság megírásáról híres, inkább a könnyen cáfolható lejárató kampányokban való részvételei miatt. A cikkeinek olyan kicsi az átlagos valóságtartalom hányados értéke, hogy még a liberális lapok is egymás után rugdossák ki értékelhetetlen munkái miatt. Most talán még a hvg-nél van, remélhetőleg nem sokáig.
2021. szept. 18. 15:48
 14/25 A kérdező kommentje:

Ha igazat írnál, akkor nógrádi már rég beperelte volna, a cvikkeit le sem hozták volna.

De te is hazzudsz, ahogy a vén büdös orbán nyalonc nógrádi is.

Egy sima idegenvezető a majom, semmi több.

2021. szept. 18. 15:53
 15/25 anonim ***** válasza:
42%
#14 Na ezért nem fog nyerni a baloldal, mert ilyen undorító, alpári megnyilvánulásaik vannak az oldal politikusainak és sokszor a szavazóiknak is.
2021. szept. 18. 15:56
 16/25 A kérdező kommentje:

Neked ez az undorító, nekem meg az, hogy orbán lop mint a gép és a tulajdonaként kezeli az ország javait, a közmédiát meg minden mást.

Takarodni fog, vagy megdöglik a féreg a bűntársaival együtt.

Fosztogatott, okozott kárt éppen eleget a büdös senki.

2021. szept. 18. 15:59
 17/25 IV. KecskeShajt ***** válasza:
Adjunktus is oktathat.
2021. szept. 18. 15:59
 18/25 A kérdező kommentje:

Márpedig az ODT-s adatlapján, az „Akkreditációs szempontból jelentős egyéb információk” rubrikában feketén-fehéren az olvasható, hogy ő a 2011-től működő „ausztriai Európa Egyetem rektorhelyettese”.

De még mielőtt a Nógrádi-rajongók fejvesztve rohannának beiratkozni erre az egyetemre, javaslom, ne siessék el a dolgot, mert én is ráfáztam, amikor órákig keresgettem a neten ezt az intézményt. Végül nem találtam ilyen egyetemet, de ennek prózai oka van:

ez az egyetem ugyanis nem létezik.

Természetesen megkérdeztem erről magát a „rektorhelyettest” is, hiszen mégiscsak ő az egyik illetékes. Nógrádi szerint az ominózus egyetem úgy működik, hogy igazából még nem működik, de majd egy-két év múlva működni fog. Vagy ahogy ő fogalmazott, idézem:

Az egyetem formailag létrejött, a valóságban még nem. Pont.

2021. szept. 18. 16:03
 19/25 A kérdező kommentje:
Nagy nyilvánosság előtt tett állításait cáfolta többek közt: az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége,[3] a Fidesz kommunikációs igazgatója,[4] és az osztrák kormány is.[5]
2021. szept. 18. 16:23
 20/25 A kérdező kommentje:

2009-ben az 1956-os Intézet munkatársainak kutatásai alapján azonosítottak 110-et abból a 181 emberből, akik feladatot kaptak a kommunista állambiztonságtól Nagy Imre és mártírtársai 20 évvel azelőtti újratemetésekor. A rendszerváltásban kulcsfontosságú szerepet játszó eseményen bedolgozott az állambiztonsági szerveknek többek között Nógrádi György is.[

Az újratemetés előtt az NSZK-ba utazott, és azt a feladatot kapta, hogy az NSZK kormánykörökben, illetve az ellenzéki pártok képviselőivel folytatott beszélgetéseiben hangoztassa aggályait a Nagy Imre újratemetés politikai demonstrációvá alakítása kapcsán.

A Raguza fedőnevet viselte.

2021. szept. 18. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!