Megbukott a Fidesz?
Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 00:55
1/21 anonim válasza:
Hogy erted? Kormanyon vannak es minden allami eroforrast propagandat bevetnek hogy nyerjenek. Lesz karaktergyilkolaszas, lejaratas minden.
2/21 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy ez ami folyik ma Magyarországon, szinte mindenféle területen, az kiábrándító. Szétlopnak mindent, csalnak, hazudnak. és a nép nem reagál. Mi is csak itt írogatunk, ahelyett, hogy.... Lejáratták már ezek magukat rendesen szerintem.
2021. aug. 14. 01:01
3/21 A kérdező kommentje:
Ilyen mocskos vezetése még nem volt ennek a Nemzetnek!
2021. aug. 14. 01:02
4/21 anonim válasza:
Nem, az osztályozó vizsga még odébb lesz.
5/21 Norbán válasza:
emberileg igen!
remélem politikailag is konyec jövőre
6/21 anonim válasza:
Itt a gyakori kerdesek politika rovataban igen, de az meg kit erdekel? Az elozo ket valasztason is megbukott a gyakorikerdesek szerint, sot epp a jobbik van kormanyon. LOL
7/21 anonim válasza:
A Fidesz a gazdagok partja a munkanelkulieket magara hagyta a jarvany alatt. Az orszagot kette szakitottak (ebben az ellenzek is hibas) es Orban mindig harcol harcol es a nep mar beket szeretne szerintem.
Nem szimpatikus ez. Es Europa kb utal mar minket vagyis a kormanyt. Szegyen.
8/21 anonim válasza:
A fityiszesek már pakolnok és mentik át a magyar vagyont külföldre és lesz majd habzsi dőzsi életük végéig.
10/21 anonim válasza:
"Megbukott a Fidesz?"
Igen, persze.
Hanyadszor is? Várj! Most volt a kilencedik vagy tizedik megbukásuk?
Ja, nem! Volt az több is, hiszen csak választáson "megbukott a fidesz" 10 alkalommal 2006 óta - bár fura egy bukás amit csinálni szoktak, mert papíron valahogy mindig győzelemnek látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!