Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem Orbán lenne a Fidesz...

Ha nem Orbán lenne a Fidesz elnöke, a kormánypárt már réges-régen megbukott volna?

Figyelt kérdés

Most képzeljük el hogy Lázár János, vagy valaki a komolyabban vehető újhullámos Fideszesek közül lenne a párt elnöke.

Szerintem már 2018-ban is buktak volna mert a Hódmezővásárhely megsemmisítő vereség után óriás pánik lett volna úrrá egy Orbán nélküli Fideszen - és hibát hibára halmozva verték volna meg önmagukat.

Vagy 2019-ben amikor a MagyarNemzet már lemondatta Borkait, Orbán leszólt nekik hogy ne és vonják vissza a cikket, mert bár Tarlóst és a nagyvárosi jelöltjeiket már nem lehetett megmentetni - ha Borkait visszaléptetik a választás előtt óriási káoszt okozott volna ez és sokkal nagyobb Fideszes vereséget.

2020. jún. 9. 19:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
A fene se tudja. Ha a sok koncra repülő keselyű közül egy kiemelkedik és meg tudja szilárdítani a hatalmát és van hasonlóan karizmatikus vezér mint kovászos Viki akkor igen. Ha nincs, akkor viszont miközben egymást cincálják lassan de biztosan széthullik a narancs-mszmp. Ezt így nehéz megjósolni. Jelen pillanatban a tűzhöz közeli vezető fideszesekre jellemző kapzsiság és gátlástalanság miatt inkább az utóbbit tartom valószínűbbnek. De hát ki tudja valójában mi lenne ha beütne a krach.
2020. jún. 9. 19:29
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
1. vagyok. Elírtam, az első mondatot, úgy értem ha képes valaki betölteni a keletkező űrt akkor maradnak hatalmon. Ha nem, akkor dasvidaniya.
2020. jún. 9. 19:32
 3/13 anonim ***** válasza:
29%
Sose fogjuk megtudni.
2020. jún. 9. 19:33
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem igen. A legtöbb fidesz szavazó nem a pártért van oda, hanem Viktorkáért.
2020. jún. 9. 19:49
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
Így is megbukott, ráadásul elég csúfosan.
2020. jún. 9. 19:56
 6/13 anonim ***** válasza:
28%
Hát 4-es nincs igazad.Pont,hogy fordítva van.Én szivesebben látnám Szíjjártót A poszton Orbán helyett.
2020. jún. 9. 20:10
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
A magyar jobboldal vezérelvű. Ha jött volna egy másik vezér Orbán helyett, akkor megmaradtak volna.
2020. jún. 9. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:
5%

"Lenne" (2x)

"Volna" (4x)

Álmodik a(z ellenzéki) nyomor... D

2020. jún. 9. 21:32
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

Nem Orbán a Fidesz legokosabb embere.

Nem Orbán a legintelligensebb fideszes.

Nem Orbán a jövő embere!

De ő a leggátlástalanabb, a leg-hataloméhesebb, a legerőszakosabb.

Kevés magyar érezné hiányát.

2020. jún. 10. 07:31
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha az embereket nem lehetne megvenni krumplival meg hamis szavakkal, akkor Viktor vagy nem, ilyen söpredék kormány, kormányok nem kerülnének hatalomra.
2020. jún. 14. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!