Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik kisujjamból szopjam...

Melyik kisujjamból szopjam ki, hogy melyik előválasztási sátor tartozik a lakcímemhez?

Figyelt kérdés

Mert ugye a szabályok értelmében csak annál a sátornál szavazhatok, amelyik a lakcímemhez tartozik. Honnan kéne tudnom, hogy melyik az?

Nyilván logikus lenne a következtetés, hogy az, amelyik a legközelebb van. Ez esetben mérjem le a Google Maps-es távolságmérővel, hogy melyik van legközelebb a 2-3 szóba jöhető sátorból? Vagy vegyek egy zollstockot, és mérjem le én magam?

2021. szept. 18. 13:35
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

pedig volt egy felület amelyik megmondta iránytósz. alapján melyik körzet, most már én sem találom

tényleg szar az oldal

2021. szept. 18. 13:51
 12/36 A kérdező kommentje:

13:49-es, idézet a hivatalos tájékoztazó videóból: "Mielőtt elindulsz, mindenképp érdmes ellenőrizned, hogy a lakcímed szerint melyik sátorba kell menned", tehát a választókerületen belül SEM mindegy, hogy melyik sátorba mész.

A továbbiakban olyanok válaszaira számítok, akik NEM funkcionális analfabéták. (Meg úgy általában nem analfabéták.)

2021. szept. 18. 13:57
 13/36 anonim ***** válasza:
75%
Ha ennyi problémád van a sátras rendszerrel,miért nem szavazol inkább online?
2021. szept. 18. 14:31
 14/36 A kérdező kommentje:

Mert lesz*rom ezeket úgy ahogy vannak. De gondoltam, ha már itt van a közelben pár sátor, és nem teljesen amatőr a szervezés, miért ne szavazzak le poénból Dobrevre vagy Jakabra?

De ezek szerint de, teljesen amatőr a szervezés.

2021. szept. 18. 14:36
 15/36 anonim ***** válasza:
40%
A sátradat elfújta a szél. Maradj otthon és élvezd a hét végét.
2021. szept. 18. 14:50
 16/36 anonim ***** válasza:
78%

[link]

Bármelyik sátorban lehet szavazni?

Nem! Az első fordulóban kizárólag olyan sátorban lehet szavazni, amelyik a szavazó egyéni választókerületében van. Hogy ki melyik választókerülethez tartozik, az lekérdezhető többek között az elovalasztas.hu oldalon, és ott azt is meg lehet nézni, hogy az adott választókerületben hol és mikor van nyitva sátor.

2021. szept. 18. 15:34
 17/36 anonim ***** válasza:
31%
Azóta már a sátor mögött álló informatikai rendszert is elfújta a szél. XD
2021. szept. 18. 15:41
 18/36 anonim ***** válasza:
20%
A jobb lábadon találhatóból!
2021. szept. 18. 16:26
 19/36 anonim ***** válasza:
81%
Én online szerettem volna, de az is komplikált. :/ Saját családommal sem szeretek videóhívással beszélni, nem hogy idegenekkel.
2021. szept. 20. 17:19
 20/36 anonim ***** válasza:
33%
Te vagy a hülye kérdező már bocs. A saját választókerületedben bármelyik sátorhoz mehetsz. Ezen mi nem világos?
2021. szept. 23. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!