A 21. században miért kell az elavult jelenléti oktatással vesződni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 11:28
21/26 anonim válasza:
Ez egy eléggé összetett probléma. Az a baj a kicsi gyereket meg az óvodást nincs kire bízni aki otthon van. Tudom Home Office de nagyon sok munkakörben ez nem megoldás. A tanárok meg hát olyanok amilyenek. Sajnos nagyon alul vannak fizetve és nem motiváltak. Nyilván nevelnie is kell a gyerekeket de ezt inkább a szülőnek kellene csinálnia szerintem. Meg nekem az a meglátásom, hogy a valódi közösségnek van egy felkészítő jellege az életre. Nem minden happy a suliban? Az életben sem az minden. Jobb ebbe előbb bele rázódni mint később, mert 20 évesen rájönni , hogy az élet nem csak a gép előtt van az k##va kellemetlen.
23/26 anonim válasza:
Mert lehet hatékonyabb meg a nappali képzés erről szól hogy ott vagy amúgy némely egyetemen járvány előtt is volt pár szak ami távoktatásban zajlott.
24/26 anonim válasza:
Mert nem avult el.
Így rossz a kérdés.
25/26 A kérdező kommentje:
Nem szeretem az egyetemi életet. Sokkal jobb lenne már dolgozni
2021. szept. 24. 19:36
26/26 anonim válasza:
#25 Ennek mi köze van az eredeti kérdéshez ? Ha dolgozni akarsz akkor ott vannak a levelező szakok, vagy tanulj szakmát mint kőműves,festő vagy ilyesmi aztán ott az csak 3 év és 17 évesen már dolgozhatsz. Vagy rengeteg operátort keresnek a gyárak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!