Szerintetek ha átlagolnánk a magyar emberek ideológiai nézeteit, akkor liberálisabb vagy konzervatívabb képet kapnánk társadalmi kérdésekben, mint a Fidesz?
Vallásban, abortuszban, szexuális szabadságban szerintem egy szinten lennénk a skandináv országokkal.
Könnyűdrogokban pl. fű legalább annyira liberálisak, mint a csehek.
LMBT-ből melegekkel szerintem a legtöbb embernek semmi baja, a transzikat viszont nem sokan fogadják el.
A magyar kedvenc időtöltése a szex és a piálás, mert nagyon depis nép vagyunk, és ez könnyű örömet hoz. Ezekben szerintem sokkal liberálisabb, mint a Fidesz.
A legtöbb magyar ateista, vagy egyszerűen nem érdekli semmi ilyen lelki dolog, ebben leginkább a francia felfogásra hasonlítunk. Ha nem nyomatná a Fidesz a vallásos dolgokat, kb. szó se esne róluk a médiában.
Abortusz-tagadók rendszerint csak két rétegből kerülnek ki itt, egy elég szűk Budaházy Edda-féle "néptenyésztő" náci réteg, és egy még szűkebb nagyon vallásos katolikus réteg, akik tényleg igyekeznek mindent betartani, amjt az Egyház mond.
LMBT-ről ugyanaz a véleményem, mint az elsőnek. A legtöbb magyarnak, főleg a 45 alattiaknak az LMB része teljesen kóser, a T már nem feltétlenül.
Drogokból max. a fű legalizálásának támogatását tudom elképzelni egy főleg városi, fiatal rétegtől.
Én úgy gondolom konzervatívabb.
Ha a többség akarata érvényesülne, akkor a Mi Hazánk jutna hatalomra.
Könnyűdrogok:Az emberek többsége nem szeretne őrjöngő embereket, ezért nem engednék. Az én véleményem viszont az, hogy be kéne vezetni őket.
Abortusz:Az emberek többsége kegyetlen gyilkosságnak tartja, köztük én is,szóval nem.
Vallás:Az emberek Magyarországon kultúrkeresztények. Semmi erkölcsöt nem gyakorolnak és csak pár ünnepből áll a kereszténységük. A Fideszesek szintén ugyanilyenek.Én nem vagyok keresztény, de egy egyedi erkölcsöt gyakorlok.
Melegek:Az emberek gyűlölik a melegeket és transzikat, jobban, mint a Fidesz. Én támogatom őket.
Kérdező, a legtőbb ember nem azért szavaz a Fideszre, mert valami ókonzervatív, fehér felsőbbrendűségben hívő homofób szentfazék, hanem azért mert az ellenzék gazdaságilag egy rakás szar!
Én is a Fideszre szavazok, pedig biszex, alkalmanként füvező ateista vagyok, aki szerint simán olvashatna az óvodásoknak a drag queen mesét.
Azért szavazok a Fideszre, mert látom, hogy a baloldal minden alkalommal a tönk szélére vitte az országot pénzügyben és infrastruktúrában, amikor hatalmat kapott. Én pedig nem egy csóró, lerobbant Magyarországot akarok a jövőben.
# 2
Ezt írtad: "Abortusz-tagadók rendszerint csak két rétegből kerülnek ki itt, egy elég szűk Budaházy Edda-féle "néptenyésztő" náci réteg, és egy még szűkebb nagyon vallásos katolikus réteg, akik tényleg igyekeznek mindent betartani, amjt az Egyház mond."
Magyarországon a közvéleménykutatások szerint a lakosság 73 %-a liberális az abortusz kérdésében.
Ugyanakkor 27 % nézetei inkább konzervatívak a kérdésben. 27 %-nyi náci és mélyen vallásos katolikus viszont még együtt sincs az országban.
Megfogható ugyanakkor a magasan iskolázott, igazi értelmiségen belül egy erősen abortuszellenes, jobboldali réteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!