Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lesz Sényőn ellenzéki előválas...

Lesz Sényőn ellenzéki előválasztás? Elmennél rá?

Figyelt kérdés
Sényő egy kis falu Szabolcsban, ahol mindenki mindenkit ismer, köszönnek egymásnak az emberek. Általában.

2021. szept. 17. 08:23
A kérdező szavazást indított:
Nagyon várom a Sényői előválasztást, ha lesz, biztosan elmegyek
Mindenképpen szeretnék részt venni a Sényői előválasztáson, de nem tehetem, mert nem vagyok helyi lakos
Sényőről származom, de elvándoroltam a faluból.Ugyanakkor a földijeimet arra biztatom, hogy menjenek csak el és szavazzanak
Nem érdekel a politika
5 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel jobboldali nemzeti érzelmű ember vagyok, nem támogatom a hazaáruló baloldalt. Amúgy is el van már döntve ki nyer, de a sok ellenzéki barm ennyire megvezethető. Persze ez is Orbán hibája.
2021. szept. 17. 08:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, az előválsztás eredménye már ott lapul a fiókokban.
2021. szept. 17. 08:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Sényőn az ellenzéki előválasztás első fordulójának idején (2021. szeptember 18., szombat 9:00 – szeptember 26., vasárnap, 20:00) nem lesz sem fix-, sem mozgó szavazósátor.

A község Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 3. számú OEVK területén van. Ebben a választókerületben a sényői lakóhelycímmel rendelkező, 2004. április 1-jét megelőzően született magyar állampolgárok Ajak, Demecser, Dombrád, Kemecse, Kisvárda, Nyírbogdány településeken tudnak szavazni egyéni országgyűlési képviselőjelölt jelöltre.

Az időpontok és helyszínek képen: [link]

A tájékoztató elérhetősége: [link]

Miniszterelnökjelölt jelöltre magyarországi lakóhelycímmel rendelkező, 2004. április 1-jét megelőzően született magyar állampolgár bármelyik szavazóponton szavazhat.

2021. szept. 17. 10:02
 4/4 A kérdező kommentje:

#3 köszönöm

Hajrá Sényő, Hajrá magyarok!

2021. szept. 17. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!