GreatLear kérdése:
Kire szavaztok az előválasztáson, és miért?
Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 14:13
A kérdező szavazást indított:
Dobrev Klára [DK]
Karácsony Gergely ([Párbeszéd, MSZP, LMP]
Jakab Péter [Jobbik]
Fekete-Győr András [Momentum]
Márki-Zay Péter [Mindenki Magyarországa]
38 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nem erdekel az elovalasztas .... elovaladekbol nem lesz gyerek :)))))))
2/11 anonim válasza:
Az újságok szerint Dobrev nyert. Szerintem meg Gyurcsány.
3/11 anonim válasza:
A plakát szerint meg Karácsony legyőzi Orbánt.
4/11 anonim válasza:
Nagyon hulyek vagytok :) ... most is en nyertem, csak meg nem tudjatok :DDD
Ven hulye vagyok mar, eddig mindig en nyertem ... tok mindegy ki bohockodott a Parlamentben :)))
5/11 anonim válasza:
Blabla. Én kidobtam az előválasztás papírt.
6/11 anonim válasza:
Márki-Zay Péter!! Ha Karácsony vagy Dobrev nyer, a választára nem fogok elmenni. (Nagyobb kupac szarra nem kell váltani.)
7/11 anonim válasza:
Márki-Zay Péter én is. Fideszben csalódott jobboldali vagyok. A vén szoci mamák és papák úgyis megszavazzák Karácsony Gergelyt vagy Dobrev Klárát, de hátha nem ők lesznek többségben.
8/11 anonim válasza:
Márki-Zay Péterre, mert őt tartom a legnormálisabbnak és leghitelesebbnek. Ha a második fordulóba nem jut tovább, akkor ott pedig Karácsonyra, ő várhatóan továbbjut. Dobrev okos, tanult, tapasztalt, de a személyisége nem szimpatikus. Jakab túl radikális, szélsőséges. Fekete-Győr túl fiatal, tapasztalatlan, sok olyan ígérete van, amit valószínű nem fog tudni teljesíteni, mert túl nagy vállalások. Márki-Zay bizonyított már, néztem róla sok interjút, véleményt, számomra szimpatikus. Bár nyilván vele sem értek egyet 100%-ban, ahogy senki mással sem, ő van a legközelebb az én elképzeléseimhez.
9/11 anonim válasza:
Egyikre sem, mert csak a hatalom megszerzése érdekli őket, az egyszerű átlagember nem!
10/11 anonim válasza:
Senkire, mert ezeknek az embereknek a hatalom által megnyíló előnyökön kívül semmilyen valós céljuk nincs. Nem a közjót szolgálná a hatalomra segítésük, hanem kizárólag a személyes boldogulásukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!