Nem.
Ha lenne, akkor éreznénk az előszelét már most.
Nem engednék meg, hogy maszk nélkül 500an 2-4 órát át legyenek egy előadóban csak óránként 5 perc ajtó nyitással.
Szerintem ha megjelenik a kötelező maszk viselés onnantól kb 1 hónap mire talán online oktatás lesz.
"Szerintem ha megjelenik a kötelező maszk viselés onnantól kb 1 hónap mire talán online oktatás lesz."
Sajnos ez egyre több iskolában megjelenik... Az én városomban például a hat iskolából (eddig) háromban.
Nekem az előző tanévben távoktatás volt (estire jártam), megvolt az előnye, de a hátránya is.
Most viszont nem fog előfordulni, hogy bezárják az iskolát az ideig tanévben. Akkor azért zárták be, mert nem volt vakcina. Manapság Magyarországon van elegendő vakcina, aminek a terjesztését a Fidesz kormány támogatja.
Sulibezárás akkor lenne, ha a koronavírusnak egy olyan mutációja terjedne el, ami a mostani vakcinákra immúnis lenne. Esetleg jönne egy tök új vírus.
A Fidesznek nincs oka arra, hogy bezárja az iskolákat.
Bánom már, hogy nem iratkoztam át levelezőre.
Alig várom hogy véget érjen ez a tanév és akkor végre vége
"Sulibezárás akkor lenne, ha a koronavírusnak egy olyan mutációja terjedne el, ami a mostani vakcinákra immúnis lenne. Esetleg jönne egy tök új vírus."
Ezt majd akkor fogják meglépni, ha már végképp nem tudnak több vakcinát eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!