Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért akarja összemos...

A Fidesz miért akarja összemosni az LMBTQ-t a pedofíliával?

Figyelt kérdés

LMBTQ fotóverseny győztes munkája:

[link]

Szexjelmezes úr vs. kislány:

[link]

Szexjelmezes úr vs. kislány 2. (megvásárolható stockfotó):

[link]

"Transz" kiskorú melegbárban táncol:

https://www.youtube.com/watch?v=majcQ54vlDs

"De itthon nincs ilyen":

[link]

Ezek után hogy jutna eszébe bárkinek a pedofília?

2021. szept. 15. 18:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%
6! 😂😂
2021. szept. 15. 19:30
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Túl komplikált volt a kérdés, ezt így nem tudják értelmezni. Meg amúgysem írta meg a telex nekik, hogy erről mit kell gondolni.

2021. szept. 15. 20:42
 13/17 anonim ***** válasza:
57%

Én hiszek a párbeszédben :)

"Miért fájna az nektek, ha az ellenzék is kimondaná, hogy a Desmond jelenség BETEGES és Magyarországon ezt csírájában kell elfojtani?"

A Demond jelenség beteges és csírájában el kell fojtani. Csak Magyarországot nem érinti. Az ebola is veszélyes, mégsem gondolom, hogy védőoltást kéne kapnia minden magyarnak ellene.

Már 2004-ben is létezett agresszív gender lobbi, csak akkor nem volt itthon téma (én akkor hallottam róla először). Ez a Gyurcsány korszak közepe volt, mégsem jelentek meg az óvodákban a nemváltásra bíztató draquenek.

Soha nem ez volt a baj a törvénnyel.

"Vagy ti hány ilyen kisgyereket szeretnétek M.O.-ra? Olyan törvényre szükség van, ami célzottan ezt tiltja és én azt sem bánnám, ha jelképesen Desmond szüleit kitiltanák Magyarország területéről. Igen, tudom N-ed rangú kérdés, de amennyi időt foglalkozott már az ellenzék a pedofil törvénnyel, annyi időből igazán juthatott volna egy kicsi a Desmond jelenségre való reagálásra is."

Ha olyan törvény születne, hogy KÖTELEZŐ évente X Desmondot kitermelni, fel is szólalnék.

Nekem személy szerint (nem vagyok szóvivője az ellenzéknek) az a bajom ezzel a "gyermekvédelmi törvénnyel", hogy baromira nem részletezte, mi számít a "homoszexualitás népszerüsítésének", de tiltani tiltotta. Innentől akit nem kedvelünk, arra ráverjük, akit kedvelünk, attól elnézünk dolgokat elv léphet életbe.

Egy hülye példa: tilos a nem önazonos nemiséget pozitív színbe feltüntetni. Az Irigy Hónaljmirigy showban rengetegszer öltöztek nőnek. Vicces volt, nem volt pl. taszító. De mégis férfi viselt női ruhát.

És a jog nem ismeri a "józan ész" kitételt. Szóval nem tiszta, pontosan mit lehet és mit nem.

2021. szept. 15. 22:11
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

"Jah mellesleg, minden normális ember számára pedofíliának számít, ha a pöcörőjével játszik egy lmbtq-s a gyermek előtt csak mondom. Mégha ezt táncolva is teszi lmbtq-.s érzékenyítésen"

Érdekes, minden normális ember szerint ez ez amúgy nem pedofília, hanem ún. exhibicionimus ami egy szexuális parafília. Meg ez amúgy érdekes, hogy akkor a hetero szatír az rendben van?

2021. szept. 15. 22:25
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Mit szeretnél élőben kis cserép edény (kérdező)???
2021. szept. 16. 17:50
 16/17 anonim ***** válasza:
64%
3as 1es... Khmm khmmm. Voltak egy két Fideszes jó madár aki ezt kijelentése szó szerint, hogy a melegek pedofilok. Ráadásul együtt vannak a törvényben a pedofilokkal, ez össze mosás, függetlenül attól, hogy ki milyennek gondolja most a homoszexualitást
2021. szept. 16. 23:01
 17/17 anonim ***** válasza:

7es. Én inkább ellenzéki ember vagyok mint Fideszes és tessék

A Desmond jelenség k*rva beteges!!

Nem hinném, hogy egy pártnak tisztáznia kéne amúgy azt ami egyértelműen nem normális

2021. szept. 16. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!