A Fidesz miért akarja összemosni az LMBTQ-t a pedofíliával?
LMBTQ fotóverseny győztes munkája:
Szexjelmezes úr vs. kislány:
Szexjelmezes úr vs. kislány 2. (megvásárolható stockfotó):
"Transz" kiskorú melegbárban táncol:
https://www.youtube.com/watch?v=majcQ54vlDs
"De itthon nincs ilyen":
Ezek után hogy jutna eszébe bárkinek a pedofília?
Nem akarja összemosni, csak a ballib média kezdte el ezt harsogni.
Amúgy ha két felnőtt férfi azért pedálozik, hogy hazavihessenek magukkal egy kiskorút és együtt játszadozhassanak, az számomra nem nagyon van messze a pedofíliától.
1. Van átfedés. Akármennyire is fáj
2. nEm a fidesz mosta össze, hanem az ellenzék. A Fidesz GYERMEKVÉDELMI törvénynek nevezte. Ez a hivatalos neve. Az ellenzék akasztotta rá pedotörvényt, melegtörvény nevet
Csak egy kérdés ellenzékiektől:
Miért fájna az nektek, ha az ellenzék is kimondaná, hogy a Desmond jelenség BETEGES és Magyarországon ezt csírájában kell elfojtani? Vagy ti hány ilyen kisgyereket szeretnétek M.O.-ra? Olyan törvényre szükség van, ami célzottan ezt tiltja és én azt sem bánnám, ha jelképesen Desmond szüleit kitiltanák Magyarország területéről. Igen, tudom N-ed rangú kérdés, de amennyi időt foglalkozott már az ellenzék a pedofil törvénnyel, annyi időből igazán juthatott volna egy kicsi a Desmond jelenségre való reagálásra is.
És olvassátok a kommenteket a videó alatt, ha azt hiszitek, hogy ez egy elszigetelt b*rom, akit senki nem rajong körbe.
7: ez engem is érdekelne.
Mert csak annyit mondanak , hogy "hát de ez itthon nincs", de ha rákérdezel, hogy amúgy egyetért-e a jelenséggel, akkor megy a ködösítés, fideszezés.
Nagyon jól kiderül ilyenkor, hogy valójában mit gondolnak, milyenek ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!