Van összefüggés a pedofil gyanúba keverő Biden megválasztása és a gyermekeket célzó genderlobbi erősödése között?
Vagy mi az oka, hogy most ennyire bátran és nyíltan tűrik, hogy egy óvodában is lehessen szexuális jellegű foglalkozásokat tartani, akár öltáncot adni kisgyermekeknek?
Vagy ami az elmúlt hetekben járta be a netet, ahol egy magát anyának képzelő férfi izgatta a mellbimbóját egy újszülött babával és azt hazudta, hogy szoptatni próbálta?
Biden megválasztása bátorította fel ezt a beteges réteget?
Sajnos az utolsót elrontottam. Értelemszerűen:
Nincs összefüggés, de elítélem (Jobboldali vagyok)
A propagandisztikus kérdés erre a mai hírre emlékeztet:
Origos csicskák állampolgári panasszal bemószerolták Cseh Katalint a GVH-nál, aztán azzal a lendülettel meg is írták, hogy vizsgálat folyik ellene :DDDD
Értelmetlen így szavaztatni, mert bárki bármit szavazhat.
Pl. a "Van összefüggés, és ez így helyes. (Baloldali vagyok)" nyilván egy jobbos provokátor választotta, és aztán kommentben ki lehet borulni emiatt. Régi trükk, ezért nincs értelme ilyen szavazásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!