Mikor fog betelni a pohár?
Mert kényelmesebb állambácsit hibáztatni...
A pohár 2010 ben telt be...láthattad, bár szerintem te nem emlékszem Gyurcsányék 8 évére!!
Nos, azóta ugyebár 3 szor 2/3 ad a Fidesznek. Elsőre még oké, nagyon betelt a pohár 2010 ben. ...na de utána még kétszer.
Mindenki szembejön az autópályán, ugye?
A baloldal azóta sem újult meg.
Mondok példát, Karácsony volt már Orbán ellenfele. Csúnya vége lett. Ott van Jakab faparaszt Péter. Ő MOST kikiáltja magát a nagy rendszerváltónak.... Gyurcsánnyal, Dobrevvel, Karacsonnyal??? Hát akkor miért nem úgy folytatta a plüssnyuszi, ahogy 2 éve elkezdte? Jelesül Gyurcsány NEM!! Akkor most hogyan is van?? Mennyire hiteles azokkal rendszert váltani, akiket le akart váltani??? Erre válaszolj!
Ja mert a hatalom kellő tudod, a többi hazugság, árulás, populista demagóg kampány....
Nem lesz még1 2/3ad fidesz ez biztos.
Már annyit loptak hogy kölcsönyt kell felvenni.
Gyúúrcsány 99% ban minden gyúúrcsány, stop gyúúrcsány, írd alá.
Miaza gyúrcsány?
"Panem et circenses"
Ez megy ma (is). Jó ez az önsajnáltatásból jeles magyarnak. Évszázadok óta azt teszi.
Mindenki?
Azért jár mindenki leepukkant koszos 300ezres kocsival mert havi 6 millát keresnek.
Bár az igénytelen magyar utakra rá se mennék egy drága kocsival.
#17 Nem érted az iróniát? Itt a GYK-n, meg minden fideszes ennyit keres... de legalábbis félmilliónál kezdődik mindenki fizetése.
Az hogy pl. feleségemnek a szemét kiszúrják könyvelőirodában a "versenyképes" kicsivel minimálbér fölötti összeggel de nincs más normális munka, az senkit nem érdekel pont... ha valaki rosszul keres vagy nehezen talál VÉGZETTSÉGÉNEK MEGFELELŐ munkát, az fideszék szerint önnön hibája, a gazdaság dübörög, munkahely pedig van dögivel, aki nem keres fél milliót az egy tróger és biztos nincs olyan OKOS mint lölő.
#18 Ez csak a te beszűkült agyadban van így. Nem keresek még csak jól sem. És?
Mérnök vagyok és magam választottam, hogy inkább részmunkaidőben tanítok a negyedéért. nekem és a családomnak megéri, nehogy már be akard magyarázni hogy ez Orbán hibája, mert körberöhöglek!
Éppen azért tehetem meg mert ez a kormány van amelyik segíti a családokat és van döntési lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!